Якось баба Оля була на ринку, коли до неї у квартиру вирішили пробратися rрабіжники. Вони почали лазити по ящиках та шафах. Але вони не розрахували, що в будинку є дехто, хто захистить будинок своєї господині

ПОЛИТИКА

У мене є досить цікава сусідка: старенька, яка обожнює безпритульних тварин: вона годує їх по всьому подвір’ю, багатьох примудряється навіть прилаштувати до добрих рук. Якось баба Оля поверталася з магазину, і помітила поряд із сміттям маленького пухнастого кота. Я ніколи не бачила таку породу, але сусідка пояснила мені, що він, можливо, метис двох видів. Коротше баба Оля забрала кота до себе і назвала його Пушок. Всього за півтора місяці цей милий котик перетворився на величезного кота. Звичайно, старенька ж годувала його всілякими смаколиками, і багато! Я читала в інтернеті, що бувають дуже великі породи котів, які своїми розмірами не поступаються середнім собакам.

Якось баба Оля була на ринку, коли до неї у квартиру вирішили пробратися грабіжники. Вони почали лазити по ящиках і шафах, як раптом на них зашипів величезний Пушок. Але це ще не все: Пушок вирішив захистити будинок своєї господині – і кинувся на грабіжників своїми величезними пазурами. На крики негідників збіглися сусіди, змогли їх знешкодити та затримати до прибуття співробітників поліції. Коли Оля повернулася з ринку, вона, природно, була приголомшена тим, що відбувалося у її квартирі. Саме тоді, завдяки одному з поліцейських – любителю котів – ми довідалися, що Пушок належить породи Манул.

Це дика порода, що не піддається одомашненню. Але любов і турбота баби Олі були настільки сильні, що слухай з Пушком можна було б назвати унікальним. Ліkарі, які приїхали на виклик, не могли повірити, що такі каліцтва завдав грабіжникам кіт. Адже у зл очинців виявили розриви м’язових тканин. Про збереження облич і рук говорити навіть не доводилося. Багато хто радив бабі Олі віддати Гармату до спеціального притулку. Але як вона могла погодитися після того, як Пушок захистив усі її заощадження, які вона збирала багато років?!