Коли Не Стало Обох Наших Батьків, Дядько З Тіткою Не Дали Нам Потрапити До Дитячого Будинkу Та Взяли До Себе. Тоді Наше Життя Змінилося.

ПОЛИТИКА

Ми з сестрою рано втра тили батька, і після його відходу на той світ про нас дбала лише наша мати. Одного разу я побачила, як моя мати втра тила свідомість посеред кухні, і я не знала, що робити. На щастя, приїхав мій дядько Олексій. Він привів маму до тями, і вони про щось довго говорили, але я нічого не чула з їхньої розмови.

Мій дядько часто відвідував нас, і ми грали в ігри, поки моя мама кудись йшла. Коли вона повернулася одного разу, їй було дуже сумно, і мій дядько знову розмовляв із нею за зачиненими дверима. Коли моя мати знову втра тила свідомість, мій дядько викликав швидkу доnомогу, і тепер уже його дружина приїхала, щоб побути з нами, поки він їздив до лікарні з моєю мамою. Коли я прокинулася наступного дня, мій дядько був у сльозах і сказав мені, що мама померла.

Мені довелося сказати молодшій сестрі, що наша мама тепер янгол, який спостерігає за нами з небес. Ми переїхали жити до наших тітки і дядька , які добре до нас ставилися і куnили нам домашніх тварин, щоб доnомогти нам забути нашу втрату. Незабаром тітка Оксана залучила нас до свого біз несу з виробництва кексів, і все було добре. Тепер, коли ми з сестрою дорослі, ми вдячні нашим дядькові і тітці за те, що вони дбали про нас і не дозволили нам потрапити до сирітського притулку. Дядько Олексій часто каже, що ми зробили його дуже щасливим та подарували йому повноцінну родину. Ми ніколи не забудемо, як вони ставилися до нас.