Ми з чоловіком нарешті збудували будинок нашої мрії. Але після цього сваха зажадала, щоб ми подарували наш будинок майбутньому зятю.

ПОЛИТИКА

Мій чоловік і я нарешті збудували будинок нашої мрії після майже 20 років роботи. Однак нещодавно мої майбутні родичі вирішили віддати будинок дочці та зятю. Я завжди мріяла мати власний будинок, садити квіти та пити каву на терасі. Коли моїх батьків не ста ло, вони залишили мені невелику ділянку землі, а моя сестра успадкувала сімейний будинок. Мій чоловік і я почали будувати будинок нашої мрії, і після шести років важкої роботи та самопожертви ми нарешті завершили його. Наша дочка нещодавно побралася, і ми були раді переїхати в наш новий будинок і залишити нашу квартиру їй та її нареченому.

Під час різдвяних посиденьок сваха запропонувала мені віддати будинок майбутньому зятю, а його батьки , мовляв, подарують нашій дочці машину. Я була в ступорі і не знала, що відповісти . Я ніколи не планувала віддавати наш насилу зароблений будинок, і ми навіть не обговорювали це з нашою дочкою. Після того, як я пояснила, що ми маємо намір залишити квартиру дітям, сваха в гніві пішла, сказавши, що наші умови вони не ухвалять. Чоловік промовчав, надавши мені розібратися самої. Однак моя дочка була засмучена і турбувалася, що її майбутні родичі досягнуть свого.

Я боролася з цим рішенням, розриваючись між бажанням зберегти будинок та небажанням псувати щастя дочки. Зрештою, я вирішила поговорити з нашими майбутніми родичами і пояснити, що ми багато працювали, щоб збудувати будинок нашої мрії, і не збираємось його віддавати. Я також запропонувала їм допомогу з початковим внеском за власний будинок, але вони відхилили цю пропозицію. Загалом, моя дочка та її наречений зрозуміли наше рішення, і ми всі погодилися рухатися вперед без образ. Я зрозуміла, що хоча дуже важливо підтримувати хороші стосунки зі своїми родичами, не менш важливо постояти за себе і захистити те, що для нас важливо.