Свекруха постійно дорікала Олесю у безnлідді, і навіть нав’язувала їй хво роби. Але після того, як мати чоловіка зви нуватила її у тому, що вона підкупила лікаря, Олеся не витримала.

ПОЛИТИКА

Олеся була вихованою дівчинкою, яка завжди слухалася своїх батьків. Вона ніколи ні з ким не зустрічалася, бо батьки заздалегідь знайшли для неї відповідного кандидата – хлопця на ім’я Максим. Незважаючи на його непривабливу зовнішність, Олеся вийшла за нього заміж, бо звикла слухатись батьків. Молодята переїхали в однокімнатну квартиру Олесі, яка дісталася їй у спадок від бабусі.

Однак і тут свекруха постійно втручалася в їхнє життя. Вона приходила майже щодня і почала господарювати у квартирі Олесі, навіть розпочала ремонт без дозволу невістки. Свекруха критикувала Олесю за те, що вона ще не ваrітна, і навіть нав’язувала їй хво роби. До цього приєднався і Максим, який завжди підтримував свою матір і змушував Олесю почуватися неповноцінною.

Тривожучись думками про те, що з нею щось не так, Олеся пішла до лікаря на обстеження. Аналізи показали, що вона цілком здорова та готова стати матір’ю. Коли вона привела до лікаря свого чоловіка, той обра зився на слова лікаря про його стан і зателефонував своїй мамі.

Свекруха приїхала до них і зви нуватила Олесю в тому, що вона підкупила лікаря через те, що сама не може заваrітніти. Нарешті, Олеся дійшла до краю. Того ж дня дівчина вигнала свекруху та чоловіка зі свого будинку і викинула їхні речі. Незважаючи на спроби вже колишніх родичів і чоловіка зв’язатися з нею, дівчина вирішила вести самостійне життя, не дотримуючись жодних порад.