Олена завжди болісно переносила той факт, що Віктор постійно допомагав своїй колишній дружині. Після одного випадку конфлікт досяг свого піку.

ПОЛИТИКА

Коли Олені подзвонив чоловік під час роботи, видимість її спокою розлетілася вщент. Він повідомив, що замість їхніх планів на вихідні він вирушить на дачу своєї колишньої дружини Юлії, копати картоплю. Це не було чимось новим. Юлія мала здатність часто потребувати “допомоги” Віктора, чи то забрати сина зі школи, допомагати з ремонтом або навіть відвозити її мати в клініку. Колеги, помітивши прикрощі Олени, вникли в суть справи, і жінка нарешті виплеснула своє розчарування, за яким пішли сльози. Проблема була не в послужливому чоловікові: йшлося про тонку грань, яку він перейшов,

беручи більше участі в житті своєї колишньої дружини, ніж це було потрібно. Кожне прохання Олени здавалося великою проблемою, але для Юлії Віктор завжди був доступний. Порівняння зачіпало її до глибини душі. Олена не вірила у прихильність Віктора до Юлії, навіть не розуміла причин їхнього шлюбу, розмірковуючи, чи не було все це просто способом для Віктора довести собі та іншим, що він рушив далі? Кохання, яке він відчував до свого сина від Юлії, здавалося, постійно прив’язувало його до колишнього життя – до життя, частиною якого, як відчувала Олена, вона не була.

В один із вихідних розжар досяг свого піку. Олена вирішила перевірити, чи справді Віктор був на дачі, як стверджувалося. Занедбана дача, що відкрилася її очам, відповідала її підозрам. Це усвідомлення стало переломним моментом. Олена з’їхала від Віктора, подала на розлучення, і хоча початковий етап шлюборозлучного процесу був складним, зустріч Віктора з Оленою в суді зрештою принесла жінці відчуття завершеності. Той важкий день допоміг Олені знайти спокій. Вона усвідомила, що все повернулося на круги своя, хоч і болісно.