Наталя дізналася, що знову чекає дитину і вирішила оголосити про це на дні народження свекрухи як сюрприз. Але реакція свекрухи була несподіваною.

ПОЛИТИКА

Денис нагадав своїй дружині Наталі про те, що в суботу вони будуть присутніми на дні народження його матері. Наталя, проте, просто зітхнула у відповідь на це нагадування. Вона зауважила, що останнім часом свекруха ставиться до неї холодно та вороже. Наталя та Денис випадково зустрілися у парку під час пробіжки, яка незабаром переросла у кохання та шлюб.

Денис завжди мріяв про велику родину, і Наталя поділяла цю мрію, бо виросла з двома братами та сестрою. На відміну від неї, Денис був єдиною дитиною. Наталя та Денис одружилися через півроку, а незабаром після цього вони вже чекали на свого первістка. Ця новина була сприйнята з радістю всіма, крім матері Дениса, Ірини Анатоліївни, яка скептично поставилася до їхньої поспішності.

У молодих людей народився син, потім дочка, і Наталя була прекрасною матір’ю, незважаючи на постійне невдоволення свекрухи. Коли Наталя заваrітніла втретє, вони вирішили оголосити про це на дні народження Ірини Анатоліївни як сюрприз. Але це оголошення було зустрінуте зневагою та зви нуваченнями з боку свекрухи, яка зви нуватила Наталю в ліні та експлуатації Дениса.

Вражені обра зою, вони швидко покинули вечірку. Під час мовчазної поїздки машиною додому до Наталі прийшло усвідомлення: Ірина Анатоліївна заздрила її безбідному життю, адже вона сама ростила Дениса сама, економлячи буквально на всьому. Ситуація залишила неприємний осад на серці, але пара знайшла втіху у розумінні справжніх почуттів свекрухи.