Щоразу, коли чоловікові стає погано, він йде до своєї матері і звідти дзвонить і дорікає мені в байдужості. Його поведінка мені вже набридла!

ПОЛИТИКА

Як дружина і мати близнюків, я звикла до того, що мій чоловік їздить до своєї матері щоразу, коли йому стає погано. Ми завжди дбаємо про своє здоров’я, бо нам доводиться бути обережними із грошима. Однак моя свекруха дуже зосереджена на добробуті свого сина і, схоже, звинувачує наших дітей у тому, що він недосипає та відчуває стрес на роботі.

Якось мій чоловік зателефонував і сказав, що погано почувається і їде до батьків. Я не надала цьому значення і продовжила займатися своїми повсякденними справами з догляду близнюків. Моя свекруха продовжувала дзвонити і писати мені того дня, але я не бачила необхідності цікавитися чоловіком кожні півгодини. З двома маленькими дітьми, про яких потрібно дбати, важко знайти час для відпочинку, і я майже не маю вільної хвилинки.

Незважаючи на це, чоловік зателефонував мені ввечері і почав обурюватись, що я не дзвоню йому і не виявляю занепокоєння про його самопочуття. Він навіть пригрозив, що піде від мене, бо я не виявляю достатньо любові та підтримки. Я здивувалася: що трапилося з моєю родиною? Невже мій чоловік зви нувачує мене у всіх бідах і не помічає зусиль, які я докладаю для піклування про наших дітей?