На зустрічі однокласників ми думали, що Вітька так і не прийде, адже він завжди був невдахою. Але наприкінці вечора ми всі вразилися.

ПОЛИТИКА

Через 15 років після закінчення школи ми вирішили зустрітись з моїми однокласниками. Ми домовилися про ресторан та приготувалися до зустрічі. Я вибрав свій найкращий костюм і навіть купив до нього нові туфлі. Дорогою до ресторану я зайшов до квіткового магазину, щоб купити гарний букет для Оленочки, однокласниці, в яку я був закоханий. Коли я приїхав до ресторану, помітив, що Вітьки там нема.

Я подумав, що йому було соромно, адже він завжди був невдахою і, мабуть, мало чого досяг у житті. Коли всі почали збиратися, ми зайняли весь зал і всі були в піднесеному настрої. Ми говорили про наш успіх і про те, чого ми досягли після закінчення школи. Найбільше мене здивувала Оленка, яка тоді не була відмінницею, а зараз працює важливим начальником у державній структурі.

Наприкінці вечора ми попросили рахунок, але офіціант повідомив нам, що ми нічого не повинні платити, бо господар сам потурбувався про все. Коли запитав ім’я власника, він відповів: “Віктор Семенов”. На наш подив, це був Вітька! Та сама людина, яка не прийшла на зустріч випускників. Офіціант також згадав, що Віктор Семенов поїхав за кордон, щоб відкрити новий ресторан, просив передати його вибачення та побажав нам приємного вечора.

Ми всі були приголомшені і не могли повірити. Вітька, тодішній невдаха, так багато досяг і навіть пригостив нас їжею і напоями в одному з найпрестижніших ресторанів міста. Це просто показує, що ніколи не можна з точністю судити про чийсь успіх чи те, чого він може досягти.