Микола прийшов додому повідомити дружину, що коханка ваrітна від нього. І тут дружина приголомшила його новиною.

ПОЛИТИКА

Анжела поділилася з Миколою новиною, яка сповнила його безмірною радістю: Анжела незабаром стане мамою. Мрії, які Микола плекав протягом дев’яти довгих років після їхнього весілля, нарешті стали реальністю. Його охопило почуття задоволення, тому що через всі ці роки туги за батьківством нарешті зникали. Микола сприйняв цю подію як диво. Він вважав, що його добрі справи чи вроджена доброта мали якось привести до цього божественного дару. Анжела відкрила йому, що диво станеться через шість місяців, що змусило Миколу задуматися про те, чому він не дізнався про цю подію двома чи трьома місяцями раніше.

Незважаючи на сумніви Миколи у впевненості цієї події через його попередні коливання, Анжела запевнила його, що цього разу це остаточною. Однак, перш ніж Анжела встигла повідомити щось важливе, захоплений Микола перервав її зізнаннями у коханні та щастя. У результаті Анжела все-таки нагадала Миколі про дану їм обіцянку – кинути дружину і одружитися з нею, як тільки вона народить йому дитину. Микола, сповнений щастя, запевнив Анжелу у своїй вірності і приготувався до важкого завдання розлу чення. Анжела попросила, щоб він передзвонив їй, як тільки поговорить зі своєю дружиною Василиною.

З тяжким серцем Микола повернувся додому і попрямував на кухню, щоб зустрітися з Василиною, яка діловито готувала його улюблені сирники. Микола вирішив одразу ж повідомити їй новину, заявивши про свою любов до іншої жінки та намір піти від неї. Але його збентежила спокійна реакція Василини. Вона продовжувала готувати сирники, як ні в чому не бувало, що дуже збентежило Миколу. Під час їхньої наступної напруженої розмови Микола розкрив другий аргумент на користь свого відходу: Анжела носить його дитину.

Усвідомивши значущість цього факту, Василина визнала, що має відпустити його, за умови, що Микола не бреше. Микола зв’язався з Анжелою на підтвердження, передавши слухавку Василині. Під час розмови Василина приголомшила її новиною: вона теж вагітна, причому двійнятами. Вона зізналася, що збиралася поділитися цією радісною новиною з Миколою того ж вечора. Від почутого Микола втратив дар мови, а Анжела жахнулася. І ось несподівано Анжела повідомила, що вона теж чекає на близнюків.

Микола був приголомшений перспективою стати батьком чотирьох дітей протягом шести місяців. На тлі хаосу Василина спокійно заявила, що більше не тримає Миколу. Проте розгублений та приголомшений Микола втратив колишнє бажання піти. Його мрії про батьківство здійснилися, хоч і надзвичайно хаотичним і несподіваним чином. А ось що робити за кілька місяців – так і залишилося питанням…