Наталка вагалася, але все-таки пішла на зустріч із kоханкою чоловіка. Виявилося, у неї була приваблива пропозиція для Наталки.

ПОЛИТИКА

Наталка була вражена, коли їй зателефонувала жінка на ім’я Аліна та представилася kоханкою її чоловіка. Наталка розгубилася і спитала, чого вона хоче. – Я хочу зустрітися, – відповіла Аліна. Наталка вагалася, але погодилася зустрітися з нею наступного дня в “Едельвейсі”. Її хвилювало, як вона виглядатиме порівняно з молодою та красивою kоханкою чоловіка. Вона уявляла собі її з пухкими губами, довгими ногами та вишуканим смаком.

Прийшовши в кафе, вона з подивом побачила чарівну дівчину, одягнену в строгий брючний костюм, туфлі та сумку, з непомітним макіяжем, манікюром та волоссям у високому хвості. Дівчина представилася Аліною і замовила їм обом чай із ніжним десертом. Потім Аліна пояснила, що хоче забрати Андрія у Наталки, натомість запропонувала сплатити за навчання двох дочок за кордоном і подарувати їй кафе, яке було подароване їй на двадцять років. Натомість Наталка мала просто залишити Андрія.

Наталка була приголомшена і не знала, що робити. Вона сумнівалася, чи погоджуватися їй на умови Аліни чи ні. Згодом Андрій повернувся додому і помітив, що Наталка поводиться дивно. Вона розповіла йому про свою зустріч з Аліною, і Андрій засміявся з безглуздості ситуації. Через два місяці Наталці надійшло повідомлення від Аліни – щасливо усміхнений Андрій у її обіймах. Наталка зателефонувала до Андрія, але він не взяв слухавку. Пізніше він написав, що перебуває на важливій зустрічі.

Наталка намагалася дати чоловікові ще один шанс, але за місяць зрозуміла, що він не змінився. Андрій був щасливий, а Наталя, щоб трохи відволіктися від зради чоловіка, влаштувалася адміністратором у салон краси. Андрій з кожним роком ставав наха бнішим, і Наталя знала, що в нього є kоханка. У результаті Наталя згадала свою ціну, і все змінилося. Вона пішла від чоловіка, а невдовзі від Андрія пішла й Аліна. Чоловік залишився ні з чим, а життя Наталії стрімко налагоджувалося.