Таня почула, як Олег розмовляє телефоном із якоюсь Ірою. А коли на задньому плані почувся звук дітей, Таня здригнулася, подумавши, чи не приховує Олег іншу родину. Таня вирішила з’їздити на адресу, за якою було прописано Олега.

ПОЛИТИКА

Таня звернулася до сантехнічної служби. За кілька хвилин з’явився похмурий чоловік у кепці, відключив воду і повідомив, що він не сантехнік і їй доведеться почекати три дні, бо всі зайняті. – Три дні? А як же вода? Як я буду без води? – спитала Таня. – Не моя проблема! Якщо ти маєш гроші, сама розберешся, — відповів чоловік і пішов. Хоча Таня не була багатою, у неї були скромні заощадження. Ось, чого їй не вистачало, то це партнера, який міг би впоратися із сантехнікою сам. Вона згадувала Віктора, який жив із нею п’ять років.

Він здавався старанним, але не виявляв ентузіазму щодо зобов’язань і дітей. Після того, як він пішов від неї, Таня дізналася, що він паралельно зустрічався з іншою. Повертаючись із магазину, на двері під’їзду Таня побачила оголошення про сантехнічні послуги та зателефонувала їм, незважаючи на високу вартість. Незабаром до неї приїхав стрункий, небагатослівний чоловік на ім’я Олег, швидко усунув протікання та запропонував замінити труби. Вони обмінялися номерами, і він пообіцяв повернутись, коли буде вільний.

Він був вільний у знаменний для Тані день – у день пам’яті її коханої бабусі, яка її виростила сама. Після виконаної Олегом роботи Таня запросила його на вечерю, щоб скласти їй компанію у такий важливий день, адже в неї особливо нікого і не було. Уважне слухання Олега торкнулося Тані, і вони почали зустрічатися, відчувши одне в одному щось рідне. Олег переїхав до неї, і життя налагодилося. Якось Таня почула, як Олег розмовляє телефоном з якоюсь Ірою, і почула на задньому плані дітей. Вона подумала, чи Олег приховує іншу родину.

Таня вирішила з’їздити за адресою, за якою було прописано Олега, що знаходилася за три години їзди від її будинку. Коли вона приїхала, Олег, приголомшений, зустрів її у дверях. Усередині будинку Таня побачила стареньку жінку, яка виявилася матір’ю Олега. Він пояснив, що його сестра, Іра, жила з їхньою матір’ю, яка потребувала постійного догляду. Після її відходу Олег не міг знайти доглядальницю для матері, і сам час від часу відвідував її. Таня, зрозумівши свою помилку, зраділа, що Олег її не дурить. Вона допомогла їм знайти надійну доглядальницю, і пара почала планувати весілля. Олег і Таня будували міцне і щасливе спільне життя, їхні стосунки ґрунтувалися на новонабутій довірі та на повноцінному розумінні.