Ганна як завжди вирішила відвідати могилу сина, але вона навіть не підозрювала, що цього разу на неї там чекав неймовірний поворот.

ПОЛИТИКА

Ганна запланувала відвідати могилу свого сина. Вона приготувала для цього випадку його улюблені солодощі та сік. Минуло 5 років з того часу, як вона втратила свого 7-річного сина Святослава, який народився з тяжким захво рюванням. На момент народження Святослава Ганна була заміжня за Денисом – геологом. Незважаючи на романтику в їхніх стосунках, часті зникнення Дениса по роботі та підозри в невірності, у поєднанні з тягарем хв ороби їхньої дитини, призвели до їхнього розставання, коли Святославу було 4 роки… Коли Ганна прийшла на могилу, вона ретельно прибрала її і залишила солодощі та сік.

Збираючись йти, вона помітила біля огорожі хлопчика, дуже схожого на Святослава . Дитина, яку звали Славком, розповіла, що його мати померла, і він разом з батьком відвідували її моrилу. Поки вона намагалася розібратися в цій незрозумілій ситуації, знайомий чоловічий голос гукнув хлопчика. Ганна повернулася на голос і виявила свого колишнього чоловіка – Дениса. Денис та Ганна обмінялися незграбними привітаннями, і жінка підвела його до могили їхнього сина. Після щирих вибачень перед покійним сином Денис представив В’ячеслава як свого другого сина.

Він пояснив, що після розлу чення знову одружився, але його друга дружина, Галина, померла після пологів, що змусило їх із В’ячеславом переїхати назад у своє місто. Денис запропонував підвезти Ганну додому, і вони завели натягнуту розмову про своє життя. Ганна помітила разючу подібність між В’ячеславом і Святославом, що посилило її душевне сум’яття. Повернувшись додому, Ганна виявила, що до неї прийшла її мати, Олена. Розповівши про дивні події дня, Ганна не могла втриматися від сл із.

Мати втішила її, і решту дня вони провели за спогадами про минуле. Минуло кілька місяців, Ганна та Олена часто відвідували могилу Святослава. Якось, у День батька, вони зустріли на цвинтарі Дениса та В’ячеслава. Після емоційного обміну новинами вони запросили Дениса та В’ячеслава до себе додому. У їхній квартирі запанувала душевна атмосфера, коли вони разом вечеряли, сміялися та вдавалися до шкільних історій В’ячеслава. Незабаром Ганна, на радість матері, повідомила про своє рішення помиритися з Денисом. Зрештою, вони зробили багато помилок і дуже страждали, але тепер у них з’явився шанс на щастя.