Сестра дізналася, що ми подарували батькам велику суму для відпочинку і сказала їм, що її син має проблеми зі здоров’ям. Але невдовзі правда з’ясувалась.

ПОЛИТИКА

У нашій сім’ї нас було двоє дітей: моя сестра та я. Наші батьки завжди робили все, щоб ми були щасливі та здорові, і любили нас однаково. Всі подарунки завжди були рівноцінні, але я все одно ревнувала сестру, бо думала, що її більше люблять. Минулого року наші батьки мали намір відсвяткувати тридцяту річницю весілля, і ми з чоловіком хотіли зробити їм грандіозний подарунок.

Поки сестра мого чоловіка працювала в паспортному столі, ми зробили закордонні паспорти для наших батьків і зібрали майже три тисячі доларів та візитівку туристичної агенції, щоб вони могли вільно вибрати, куди поїхати. Коли ми вручили подарунки, наші батьки були дуже зворушені та мало не розплакалися від щастя. Однак, коли сестра дізналася про подарунок, вона сказала мені, що у її сина дуже погані аналізи і він мало не на краю життя знаходився , що виявилося брехнею.

Батьки дали їй гроші, які ми їм дали на відпочинок, тому що вони турбувалися про свого онука, і їх можна зрозуміти. Проте через тиждень сестра, її чоловік та син поїхали у відпустку до теплої країни на три тижні. Було ясно, що її син був не хворий, і ми відчули себе зрадженими та обдуреними. Наші батьки теж розчарувалися у сестрі та перестали з нею спілкуватися. Вони бачать свого онука лише тоді, коли він із батьком. З боку моєї сестри було дуже низько брехати та красти гроші, призначені для подарунку наших батьків. Сподіваюся, вона усвідомить свою помилку і вживе заходів.