Коли брат привів додому невістку, мене виселили на кухню. Тоді я поїхала до Німеччини і знайшла там своє щастя, але брат навіть тоді не дав мені спокою.

ПОЛИТИКА

У 35 років я опинилася з батьками та молодшим братом у тісній двокімнатній квартирі. Мій успіх у житті, особливо щодо фінансів, здавалося, покинув мене, унеможлививши дозволити собі власне житло або навіть зняти квартиру. Десятирічна різниця у віці розділяла мене з братом, і я завжди відчувала, що мої батьки більш прихильні до нього. Коли він вирішив одружитися та привести дружину додому – мій дискомфорт лише посилився.

Мати просила мене поступитися їм своєю кімнатою і знайти інше місце для житла або, інакше, ночувати на кухні. Незважаючи на те, що я була дорослою жінкою, я не звикла приймати серйозних рішень і знаходила ситуацію глибоко тривожною. Тим не менш, я знала, що повинна діяти, якщо хочу уникнути життя, прикутого до кухні. Отже, я прийняла давню пропозицію подруги попрацювати у Німеччині.

Я опинилася в новій країні як нянька для двох маленьких дітей вдівця. Я швидко освоїла мову і налагодила теплі стосунки з дітьми та їхнім батьком Гансом. Через рік ми з Гансом одружилися, і тепер у нас є син. Однак моє новопридбане щастя було незабаром затьмарене вимогами моєї родини на батьківщині. Моя мама наполягає на тому, щоб я як успішна старша сестра матеріально допомагала моєму братові.

Для неї це означало купити квартиру. Незважаючи на пояснення, що я не можу собі цього дозволити, вона продовжувала тиснути на мене, пропонуючи попросити грошей у мого «багатого» чоловіка. Я тепер розриваюся: Ганс і я разом нещодавно, щоб я могла запросити таку значну суму. Крім того, я боюся, що він може подумати, мовляв, я вийшла за нього заміж через його багатство.