Під час однієї розмови я зрозуміла, що тітка поклала око на будинок моєї мами в селі і вирішила подати на неї до суду. Це був єдиний вихід.

ПОЛИТИКА

Я ніколи не планувала претендувати на спадщину матері. Вона жила одна в селі, в двоповерховому будинку, і я, будучи її єдиною дочкою, планувала просто доглядати її в міру її старіння. Ми з чоловіком були фінансово стабільні, і нам не потрібне було її майно. Але ситуація з моєю тіткою Ярославою та двоюрідною сестрою Ольгою під час свят змусила мене передумати про своє рішення.

Ми з чоловіком приїхали до мами на Різдво, привезли подарунки та їжу. Несподівано там опинилися моя тітка та двоюрідна сестра. Коли ми йшли, тітка Ярослава запитала, чи не плануємо ми переїхати до села, на що відповіла негативно. Я не звернула уваги на цю розмову, вважаючи її просто турботою. Однак її часті візити та розмови з моєю мамою, її сестрою стали мене насторожувати.

Раніше вона ніколи не виявляла такого інтересу. Останньою краплею стало те, що я почула, як вона хибно звинуватила мене в необачності. У неї був план – перевезти свою вагітну дочку Ольгу до будинку моєї матері, очікуючи, що я заберу матір до міста. Її нахабство було приголомшливим. Цей будинок був спадщиною моєї матері.

Тітка переїхала до будинку свого чоловіка після заміжжя і досі про нас не згадувала. Я твердо сказала їй, що ми не поступимося жодним квадратним метром. Вона пішла з погрозами, і тепер ми готуємося до судового позову за спадок. Я шкодую, що моїй матері доводиться переживати таку хворобливу ситуацію, спричинену її рідною сестрою. Але я маю намір виграти суд заради її спокою.