Моя мама ніколи не думала про себе і все життя дбала лише про нас. Саме тому ми з чоловіком вирішили зробити їй сюрприз.

ПОЛИТИКА

Моя мати провела 16 років в Італії, працюючи, щоб утримувати мене. Навіть у свої 63 роки вона ставила всіх інших вище за себе. Мій батько покинув нас, коли я була маленькою, змусивши мати виховувати мене самотужки, незважаючи на мінімальні аліменти, які він надавав. Ми жили в орендованій квартирі, поки не успадкували двокімнатну квартиру від моєї бабусі.

Коли я вийшла заміж, у нас не було свого будинку. Моя мама, не питаючи моєї думки, вирішила заробити достатньо, щоб допомогти нам із житлом. Вона купила нам двокімнатну квартиру, але ми також невтомно працювали, щоб забезпечити собі власне житло, відкладаючи гроші, які надсилала нам мама. Помітивши, що між моїм овдовілим свекром та мамою під час її відпустки розцвіли стосунки, ми з чоловіком розробили план.

Вони регулярно спілкувалися, і, незважаючи на бажання моєї матері продовжувати працювати, ми вирішили купити для неї будинок, зробивши їй сюрприз після повернення з Італії. Її первісне здивування змінилося на радість, коли ми наполягли на тому, щоб вона повернулася додому назавжди.

Вона переїхала до мого свекра, який вирішив здавати свою квартиру. Тепер у просторому будинку часто збирається наша сім’я, хоча ми вважаємо за краще не зазіхати на їхнє знову здобуте щастя. Після складного життя я найбільше хочу, щоб моя мама нарешті жила для себе.