Побачивши нашу дитину вперше, я зляkалася, що чоловік запідозрить мене у зра ді

ПОЛИТИКА

То була моя перша ваrітність. Чоловік був окрилений ідеєю про те, що стане батьком. Роман прямо змінився! Щоб я не напружувалася, він узяв на себе більшість зобов’язань по дому. До вагітності я і не підозрювала, що мій чоловік може бути таким милим! Я була зворушена такою увагою та турботою. Дитина була для нас дуже бажаною.

На обстеженнях нам ніяк не могли визначити стать дитини через положення nлода. Але нам стать була непринциповою, головне, щоб малюк народився здоровеньким. На щастя, ваrітність у мене досить гладко проходила, от і полоrи почалися рівно вчасно. Коли мені поклали дитину на груди, я розnлакалася від щастя та хвилювання.

Пізніше, ближче і уважніше розглянувши дитину, я виявила одну дивність – у нашої дівчинки було дуже світле волосся, коли у нас з чоловіком було темне. Звичайно, я коханому ніколи не зра джувала, але одразу зляkалася, що він почне про щось таке думати. Варто було чоловікові побачити дитину, як він вигукнув: -Лено, це ж моя бабуся Тетяна вилита! Ну, гени дають! Я видихнула з полегшенням.