Після того, як чоловік пішов до іншої грюкнувши дверима, до Олі прийшла свекруха з шампанським у руках. У неї був план…

ПОЛИТИКА

Його очі потемніли, голос луною розносився здалеку. – Я знайшов справжнє кохання, а ти обійдешся і без мене, – звернувся він до Олі, своєї дружини. Здригнувшись, Оля сказала, що не може повернутися до матері після розлучення. Чоловік запропонував купити їй невелику студію. Все руйнувалося. Оля не могла повірити, що чоловік, з яким вона прожила все життя, йде від неї до жінки вдвічі молодшої за неї.

Її колись стабільне, щасливе життя було зруйноване. Коли чоловік йшов, Олі зателефонувала злобна свекруха, яка незабаром приїхала до неї із шампанським. – Моя квартира не прийме у своїх стінах молоду жадібну жінку, яка мені, як я розумію, у внучки годиться! Виходить, він пішов до неї? – спитала жінка спокійно. – Ви знали? – Видихнула Оля.

– Всі знали, крім тебе, люба, – відповіла свекруха, пред’явивши документ, що доводить заповіт її квартири Олі. Оля була здивована. Вона завжди була не в ладах із жінкою, яка тепер пропонує їй рятівне коло. Пізніше Олі надійшов тривожний дзвінок. Її чоловік захворів. Стан стабільний, але мама запитала, чи Оля приїде.

Вона відмовилася, припустивши, що там буде молода пасія чоловіка і запропонувавши відправити до нього їхню дочку. Незабаром Оля дізналася, що коханка чоловіка втекла від нього. Тоді вона дала всім зрозуміти, що не пробачить чоловіка ні за що. Чоловік благав про примирення, але вона рішуче відмовлялася, залишивши його розмірковувати про свої дії та їхні наслідки на самоті.