Олена не змогла більше терпіти поведінку свекрухи, тож вирішила піти. Але порада літньої бабусі змусила її повернутися.

ПОЛИТИКА

Два роки тому після закінчення школи Олена познайомилася з Олегом. Їхня зустріч була звичайною: Олег підійшов до неї на вулиці, представився… Вихована у суворій сім’ї, Олена не звикла до спілкування з чоловіками. Але Олег був чарівним, і вона прийняла його запрошення на прогулянку. Ця проста зустріч зародила дружбу, яка поступово переросла у кохання. Через рік Олег вирішив познайомити Олену зі своєю матір’ю, Ніною Сергіївною. Якось увечері він привів Олену до їхнього будинку, де мама приготувала розкішну вечерю.

Ніна Сергіївна спочатку здивувалася, але зуміла зберегти самовладання. Однак у душі вона була незадоволена і переживала за майбутнє сина з такою скромною дівчиною. Незважаючи на несхвалення Ніни Сергіївни, Олена та Олег продовжили свої стосунки, зрештою, одружилися та створили родину. Олена незабаром заваrітніла, внаслідок чого народився їхній син Михайло. Однак це не покращило стосунків між Оленою та її свекрухою.

Навпаки, Ніна Сергіївна почала ще більше прагнути розлучити молоду пару, аж до того, що натякала, мовляв, дитина може бути не від Олега. Постійне втручання свекрухи та її токсична поведінка негативно позначилися на здоров’ї та психіці Олени. Зрештою, відчуваючи втому і му чившись від підозр у невірності чоловіка, які підживлювала Ніна Сергіївна, Олена вирішила піти. Проте, після емоційної та довгої розмови зі своєю літньою бабусею Олена усвідомила важливість своєї сім’ї та вирішила повернутися додому.

Як тільки вона увійшла до будинку, то вирішила насамперед поговорити по душі з Ніною Сергіївною. Вона підтвердила свою любов до Олега, повагу до Ніни та їхню спільну значимість у її житті. Ніна Сергіївна була приголомшена промовою Олени, що змусило її задуматися про свої вчинки. У несподіваному повороті свекруха зізналася у своїх вчинках і вибачилася за свою поведінку, започаткувавши можливі зміни у їхніх відносинах.