Моя мама відмовила сільским родичам пожити у нас 5 років. Отримавши відмову, тітка Олександра влаштувала сkандал

ПОЛИТИКА

Моя мати була єдиною дитиною, потім її мати повторно вийшла заміж, і у матері з’явилася зведена сестра. Вони жили дружно, навіть випорхнувши з батьківського гнізда, зберегли тепле спілкування. Тітка Ганна живе одна. Життям вона задоволена, хоча дітьми і власною сім’єю не обзавелася. З родичами підтримує хороші стосунки, але не має ні до кого особливої прихильності. Вона займається своєю кар’єрою. Живе в просторій квартирі, яка залишилася їй від батька. У мами є двоюрідна сестра. Тітка Олександра все своє життя жила в селі, але нещодавно вирішила переїхати в місто зі своїм сином. Мовляв, він збирається поступати в університет, жити в місті зручніше. Мама моя відразу сказала,

що надовго поселити ми їх не можемо. Квартира у нас маленька, він жити у нас довго не зможе. Виявилося, що тітка Саша планувала вступ сина в престижний університет і розраховувала, що всі 5 років навчання він буде жити у тітки Ганни. Варіант з гуртожитком вона навіть не розглядала. Тітка Олександра була впевнена, що зведена сестра матері потребує в суспільстві і буде рада прийняти її дорогоцінного синочка. Крім цього, було бажання знайти столичну прописку, а потім зробити сина єдиним спадкоємцем самотньої жінки. Мати не стала приховувати цю інформацію від своєї зведеної сестри, і та відмовилася приймати гостей. Вона повідомила Олександру, що збирається виїхати і не зможе прийняти їх.

— Їдь, але ключі залиш! — вигукнула нахабна жінка. Отримавши відмову, тітка Олександра влаштувала скандал і почала сваритися. Вона назвала Ганну жадібною егоїсткою і старою дівою. Кумедно, що Ганні всього 36, а сільська рідня вже зазіхнула на її майно. Вона цілком може ще вийти заміж і народити спадкоємців. Але Олександра таку можливість розвитку подій навіть не розглядала. На щастя, її плани провалилися. Дивно, що люди можуть бути настільки нах абними.