Кожен День Собака Приходила За Їжею До Людей І Відносила Її В Пакеті До Підземного Переходу. Чоловік Прослідкував За Нею І О6імлів Від Побаченого.

ПОЛИТИКА

Іван працював кранівником на будівництві, одного разу після роботи він повертався додому, йшов через двори, хотів швидше дістатися до будинку. Після зміни просто валився з ніг і тут раптом бачить, що за ним ув’язався пес.

Пес був звичайний, дворовий правда в нього була особливість він ніс пакет в зубах.

Для Івана це здалася дивно, але пса він не відганяв. Піднявся додому і пішов швидко до холодильника, щоб приготувати собі вечерю.

Іван вирішив виглянути у вікно, коли він підійшов, то побачив, що там стояв той самий пес з пакетом в зубах і з такими сумними очима.

Він відкрив холодильник і дістав звідти пару сардельок і пів буханки хліба. Іван взяв їжу і виніс собаці.

З кухні він став спостерігати як пес їстиме, але напрочуд собака не стала а поклала їжу в пакет, взяла його в зуби і побігла.

Через три дні цей пес прийшов до Івана на будівництво і знову з пакетом. На цей раз він пригостив собаку салом і хлібом. Пес знову все склав в пакет і втік.

На цей раз собака чекала Івана вже біля під’їзду. Іван сам вирішив покласти їжу в пакет і подивитися куди собака побіжить.

Пройшли вони десь близько милі і пес звернув до підземного переходу, а біля цього переходу сидів старенький дідусь.Пес підніс пакет до його ніг, старий відкрив пакет і почав їсти.

Він їв і стільки ж віддавав собаці, Іван обімлів від побаченого, до чого бувають розумні тварини і не кидають своїх господарів у важку хвилину.