Як сьогодні виглядає хлопчик, який 8 років тому народився з сивим волоссям. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

У 2012 році у Патрісії Вільямс народився син Редд. При народженні у малюка були неприродно біле волосся і красиві мигдалеподібні очі. Спочатку і лікарі і батьки вважали, що малюк просто білявий, але з віком з’ясувалося, що у Редда — альбінізм.

Лікарі стали питати батьків, хто в родині страждає на цю недугу. Подружжя довго думали і нарешті згадали, що їх 85-річна бабуся Патрісія народилася платиновою білявкою-єдиною в індіанській резервації.

Але сама вона ніколи не визнавала у себе факт альбінізма, хоча лікарі їй доводили протилежне. Але гени не приховаєш — і ось вони передалися у спадок.

До речі, бабуся знайшла в архіві фото, де вона єдина білявка серед індіанських родичів. Через 6 років в сім’ї народився другий хлопчик і теж з даними генетичним захворюванням. Крім кольору волосся і очей хвороба більше ніяк не проявляється: хлопчики ростуть активними і здоровими.

Старший, Редд, вже отримує пропозиції від рекламних агентств на зйомки для брендів. Батьки 8-річного Редда і 2-річного Роквелла з гумором ставляться до підвищеної уваги до їхніх дітей, а на прохання перехожих сфотографуватися — не відмовляють. Звичайно, якщо діти самі не проти.

Ось така щаслива сім’я!