Хулігани в школі висміювали його за криві зуби, але подивіться, як він виглядає сьогодні. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Люди зібрали гроші для дитини з «дірявими зубами», щоб зробити йому операцію 12-річний Еван Хілл з Нової Зеландії постійно піддавався знущанням в школі, тому що у нього був важкий випадок зубного болю. Хулігани в школі дали і йому прізвисько «кролик-малюк».

Його криві зуби були настільки незручними , що він насилу міг говорити і навіть не міг закрити рота. Завдяки щедрості інших новозеландців Еван нарешті отримав посмішку, про яку завжди мріяв.

Його історія була розказана на національному телевізіонному шоу Campbell Live, і вона зачепила за живе багатьох глядачів. Родині Евана було потрібно близько 12 000 доларів на стоматологічне лікування, щоб видалити його криві зуби, але вони не могли дозволити собі таку операцію і повинні були закласти свій будинок.

Незважаючи на те, що в Новій Зеландії є безкоштовна стоматологічна допомога для дітей, Еван не пройшов кваліфікацію через характер свого стану.

На щастя, телевізійна програма відкрила банківський рахунок для сім’ї з допомогою по збору коштів. Глядачам було запропоновано внести певну суму, щоб Еван нарешті зміг отримати свою ідеальну посмішку.
Глядачі програми зібрали понад сто тисяч доларів.

Дивовижна щедрість новозеландців знову дала Евану і його сім’ї деяку надію. Тепер, через п’ять довгих років з тих пір, як Еван оприлюднив свою історію, він, нарешті, закінчив всі процедури і більше не страждає від своїх серйозних проблем з зубами.

Евану довелося носити брекети протягом тривалого періоду, тому ортодонт зміг виправити зуби тільки не так давно. Ортодонта Рональду Слейтеру довелося зрушити зуби приблизно на 15 міліметрів.

Еван і його мати Барбара були в захваті від величезної щедрості, яку вони отримали від своїх побратимів-новозеландців.

«Я не знаю, де б ми були сьогодні без тієї допомоги , яка у нас була», — розповіла сказала Барбара Ньюшабу.
Процедура Евана коштувала всього близько 12 000 доларів, але інша частина пожертвуваних грошей була передана до фонду для інших дітей, що гостро потребують дорогих стоматологічних процедурах.

Мама Евана надзвичайно рада бачити, що їх історія дала можливість допомогти іншим нужденним дітям.
Завдяки допомозі незнайомців Еван нарешті отримав свою ідеальну посмішку.