5-Річна Дівчинка Стала Героєм Після Того, Як Врятувала Свою Маму Від Утоп Лення. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Незалежно від того, скільки разів вас вчили, як діяти в надзвичайних ситуаціях, важко зберігати спокій, коли це дійсно відбувається.

І особливо для маленьких дітей: вони не знали б, що робити, якщо б хтось поруч з ними задихався або навіть у кого-то трапився напад.Але ось п’ятирічна дівчинка, яка врятувала життя своєї матері в такий лякаючою ситуації, заслужила особливу увагу.

Трейсі Андервальд і її дочка Еллісон плавали в басейні на задньому дворі, насолоджуючись сонячним днем. Вони весело проводили час, граючи в Марко Поло.

І раптом сталося щось жахливе. Коли Трейсі прокинулася, вона виявила, що знаходиться в лікарні. І те, що вона виявилася там у повній цілості, було неймовірно.Виявилося, що Трейсі втратила свідомість і у неї почався напад посеред басейну.І поруч з нею нікого не було; крім її маленької дочки!Замість того, щоб злякатися, як це зробив би будь-який в цій ситуації, Еллісон подивилася на свою маму і зрозуміла, що їй потрібна допомога.

Мама не грала — вона занадто довго лежала обличчям вниз і взагалі не рухалася.Отже, Еллісон підпливла до матері і струснула її, щоб переконатися, що з нею все в порядку. Коли мати не відповіла, Еллісон відтягла Трейсі в сторону і витягла її голову з води. Потім Еллісон побігла так швидко, як тільки могла, щоб покликати на допомогу. На щастя, сестра Трейсі, Тедра Хант, в цей час йшла до них в гості.

«Лікарі пояснили нам, що якби Трейсі довше перебувала під водою, її, ймовірно, зараз не було б з нами», — сказала Тедра.
Я не можу собі уявити, як у цієї маленької дівчинки вистачило сил зрушити з місця дорослого — це диво! Без її допомоги Трейсі не змогла б благополучно дістатися до лікарні.

«Дивно, що ця маленька дівчинка, яка насправді теж досить маленька для свого віку, змогла врятувати мою сестру», — додала Трейсі.

Будь ласка, поділіться цим постом зі своїми друзями і сім’єю, і нехай вони знають про цю дивовижну дитину!