Жінці Сказали, Що Вона Не Змо Же Народити Після Перенесеноrо Інс Уль Ту. Але Вона Довіла, Що Лікарі Поми Ляються!

ПОЛЕЗНОЕ

35-річній жінці з Мельбурна, Австралія, сказали, що вона не зможе народити після перенесеного в 19 років інсульту, через якого вона не могла ходити і говорити.

Емма Гаффі перенесла інсульт, коли їй було 19 років, і була змушена знову навчитися ходити і говорити. У неї залишилося багато проблем зі здоров’ям після перенесеного інсульту. Однак тепер Емма довела, що все помилялися, народивши свою першу дитину. На початку цього року Емма народила дівчинку, якій зараз дев’ять тижнів.

Нещодавно Емма розповіла про вплив інсульту на її життя і про те, як вона стала мамою. Вона сказала, що це була мрія, що стала реальністю, коли вона народила Медоу на початку цього року і кинула виклик лікарів, які сказали їй, що вона не зможе народити. Коли її запитали, як інсульт вплинув на її життя, Емма сказала, що вона все ще бореться в своєму повсякденному житті.

«Постинсультная втома — це проблема, тому мій чоловік робить нічні годування, поки я відпочиваю.»

Спалах коронавируса також торкнулася Емму і її партнера Гарета. Вона каже, що акушеркам і членам родини не дозволяється відвідувати їх, і вона іноді дратується в умовах ізоляції. Жінка каже, що не отримує підтримки і допомоги, в яких потребує мати, щоб піклуватися про своє немовля. Незважаючи на всі труднощі, Емма щаслива, що змогла подолати труднощі і стала матір’ю.

«Для мене сюрреалістично, що я мати ц чудової істоти, тому, напевно, я все ще дякую їй за те, що вона вибрала мене своєю мамою.»