Чоловік, Якоrо Виrнали З Сім’ї, Возз’єд Нався Зі Своєю Сестрою Після Довrих 40 Років. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Чоловік, якого вигнали з дому його сім’ї за те, що він був геєм, возз’єднався зі своєю молодшою ​​сестрою після 40 років, і емоційне возз’єднання закінчилося сльозами. Морін Чарльтон з Стоктона провела більше семи років в пошуках свого брата Майкла, дізнавшись, що він був змушений покинути сім’ю, коли їй було 14 років.

55-річна жінка дізналася правду про Майкла від свого іншого старшого брата Грема після того, як її мати померла в 2007 році, тому що та заборонила будь-яку згадку про нього в родині. Брат і сестра возз’єдналися! Люди по всьому світу знову залишилися в сльозах, коли емоційне возз’єднання з 2014 року було переглянуто у фільмі ITV «Що трапилося далі».

«Уявіть собі, що виношуєте дитину протягом 9 місяців, проходячи через всі хвороби, удари і трепет, щоб відректися від нього за те, що його приваблює той же підлогу ». Возз’єднання було нелегким, тому що брат і сестра побачилися через чотири десятиліття.

» Якщо б я пройшла повз нього по вулиці, я б його не впізнала. Всі ці роки ми витратили даремно, тому що люди не могли бути чесними ». Майкл досі пам’ятає біль від того, що його відкинула сім’я. «Мені все ще боляче, коли мені кажуть, що мені більше не раді в будинку, це просто розбило мене ».

Морін, яка вважає Майкла своїм «героєм », сказала:» Я можу зрозуміти, звідки він прийшов, але мені теж було важко — тому що я втратила брата, якого обожнювала, і протягом 40 років я й гадки не мала, чому, і це було боляче».

«Я той, хто я є, я б не змінив своє життя, і для Морін це має велике значення, тому що я не відчуваю і половини такої порожнечі, я відчуваю, що у мене є моя сім’я. «Життя не було колишньої протягом 40 з гаком років, завжди було так, як ніби частина мене була відсутня, і тепер ця частина повернулася. Я не можу бути більш щаслива ». Коли їх мати померла в 2007 році, Морін дізналася правду від свого іншого брата про те, що Майклу веліли покинути сім’ю через те, що він гей.

» Я була так зла. Ви хочете сказати, що мій брат живе окремо від нас? »

Морін розповіла, що змогла б підтримати брата, якби була старше: «Він гей, і що з того? Це жалюгідне виправдання, щоб відректися від кого-небудь. Йому був 21 рік, і він, мабуть, був спустошений».