Не Дон Оաена Дитина Нар Одилася Ваrою Всьоrо В Один Фунт, Але Через Кілька Місяців Пішов Додому Здоровим І Щасливим. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Фінн з’явився на світ вагою всього в 1 фунт, і його неймовірна боротьба за виживання надихає мільйони людей по всьому світу.

Кріс і Джесіка витратили дев’ять років на екстракорпоральне запліднення, щоб народити дитину зі своєю яйцеклітиною. Всі їхні спроби виявилися неефективними, і вони вирішили розглянути питання про усиновлення ембріонів.

Джессіка, яка носила дитину А і Дитину В, була всього на 10 тижні вагітності, коли втратила другу дитину. Потім вона досягла 24-го тижня з дитиною А (Фінном), коли її води раптово відійшли, і маленький Фінн з’явився на світ вагою всього в один фунт.

Його вага означав, що він був мікро-недоношеним дитиною, і він повинен був залишатися в лікарні протягом тривалого часу.

Малюк боровся за своє життя в найперший день. Потім Фінна перевели у відділення інтенсивної терапії четвертого рівня дитячої лікарні Немура.

Джессіка відчувала себе так, немов підвела свою дитину, так як, коли вона носила його, вона відчувала, що дає йому захист. Але коли він народився, його перевели в інше відділення лікарні. Протягом наступних кількох місяців для маленького Фінна йшла постійна битва. Він переніс дві операції: одну через стан, званого некротизуючим ентероколіт, а іншу-через дірку в серці. Джесіці вперше вдалося потримати дитину на руках тільки через місяць.

Коли маленькому Фіннові виповнилося 4 місяці, його виписали з лікарні з вагою 5 фунтів і 5 унцій! Незважаючи на все, через що він пройшов, Джессіка каже, що у Фінна завжди посмішка на обличчі. Зрештою, йому вдалося перевершити всі шанси, і він заслужив прізвисько «Бойовий Фінн».

Що ви думаєте з цього приводу? Дайте нам знати в розділі коментарів і поділіться цією історією зі своєю сім’єю і друзями!