Перебуваючи у відпустці, батьки отримали повідомлення від дідуся, яке вони ніколи не забудуть. ФОТО

ПОЛЕЗНОЕ

Є мільйон і одна причина, по якій бабусі і дідусі — найкращі. Для багатьох дітей вони завжди роздають додаткове печиво, порушують правила і заповнюють вітальні листівки готівкою.

Але найголовніше, бабусі і дідусі — люблячі, надійні, і гарантовано викличуть посмішку на вашому обличчі. Коли Стефані Уотерхаус і її чоловік їхали з міста, вони знали, що їх син Тай буде в хороших руках зі своїм дідом. Під час відпустки вони почали отримувати веселі фотографії з дому. Стефані вирішила поділитися ними з усім світом! Уотерхауса — сім’я військових. Стефані запитала свого батька, Девіда, чи може він залишитися з їх восьмимісячною дитиною, щоб вони могли відправитися в подорож.

Девід (він же Поу-Поу) з радістю погодився на роботу няні і прилетів з Далласа, штат Техас, щоб побути зі своїм онуком Тай.

Проте, пара не знала, що він запланував для них кумедний сюрприз. За словами Стефані, її батько не дуже розбирається у високих технологіях. Тому, коли Девід хотів відправити своєї дочки смішні фотографії її сина Тая, йому просто потрібно було проявити трохи більше креативу!

Фотографії почали скочуватися з Поу-Поу через текст. На кожному з них Тай лежав поруч з веселим повідомленням, надрукованим на аркуші паперу з його телефону. Це, звичайно, потребувало деякого попереднього планування для Девіда. Перед від’їздом він створив повідомлення будинку на своєму комп’ютері, тому що боявся, що не зможе працювати з сімейним принтером. Одна з них свідчила ::

«Папа і мама — я зустрів дівчину. Дідусь сказав, що хресний Денні пишатиметься ним. Люблю, Тай » У Девіда немає сторінки в Facebook, і його дочка повідомила, що він не знає, «що таке мем», Однак, мабуть, він добре створює свої власні!

«Папа і мама — Ми сьогодні дивилися на джипи. Чи можу я отримати ліцензію раніше? Мені сподобався червоний »
Девід взяв свого онука на невелику прогулянку, де вони сфотографували потрібний джип. Хороший вибір, малюк!

» Мені подобається, що я можу просто розслабитися і знати, що мій син проводить найкращий час у своєму житті зі своїм дивовижним Дідом «.