32-Річна Мама, Яка Перенесла Трагічний Викидень Після Того, Як Провела Два Роки, Намагаючись Зачати Дитину, Завагітніла Близнюками Після Відвідування Масажистки По Фертильності.

ПОЛИТИКА

У підлітковому віці у Лори Лоуренс був діагностований синдром полікістозних яєчників, і вона запропонувала три раунди ЕКО в NHS, а на третьому їй вдалося завагітнітиМама, у якої стався жахливий викидень після двох років спроб народити дитину, стверджує, що саме масаж допоміг їй завагітніти близнятами.

Їй вдалося завагітніти з третьої спроби, після того як масажистка з лікування безпліддя порадила їй попрощатися з дитиною, яку вона втратила, і «покликати своїх нових дітей».Лора з Уітема, Ессекс, народила на 37 тижні близнюків Айві і Райана і розповіла, як вони з чоловіком Деном «плакали від щастя» у своїй новій родині.Лора і Ден почали лікування ЕКО в 2014 році після того, як Лора перенесла трагічний викидень на 7 тижні.

«Я ніколи не відчувала такого болю. Пам’ятаю, я подумав: «Чому ми?»» На те, щоб завагітніти, пішло більше двох років, а тепер ще й це. Ден залишався сильним заради нас обох. «»Гормони і надія відправили мене на емоційні американські гірки. А потім все провалилося.»Нам запропонували три цикли NHS, тому я струсила свій відчай, коли ми приготувалися спробувати ще раз.

«Мої яйцеклітини були зібрані, і було створено п’ять ембріонів. Тільки перед тим, як їх можна було вставити в мою утробу, ембріолог подзвонив мені додому, щоб повідомити новину про те, що вони нежиттєздатні.» Я розридалася. У нас залишився тільки один цикл ЕКЗ. «Помітивши в журналі про здоров’я рекламу фітнес-ярмарки в Лондоні, Лора пішла і поговорити з масажисткою, яка запропонувала їй безкоштовний сеанс після того, як почула її історію.
«Коли масажистка масажувала мій живіт, вона сказала мені попрощатися з дитиною, якого я втратила, і що настав час покликати моїх нових дітей.

» Вона веліла мені подумки назвати мої улюблені імена для хлопчика і дівчинки ».»Після цього я відчула себе бадьорою, і по дорозі додому у мене почалися місячні, що означало, що ми можемо почати все спочатку»Масаж родючості — це нехірургічна і неінвазивна альтернативна терапія, призначена для зміцнення м’язів і збільшення припливу крові до репродуктивних органів. Вона включає в себе глибокий, але ніжний масаж області живота, званий терапією м’яких тканин. Ця техніка спрямована на поліпшення загального самопочуття і релаксації, але також допомагає вивести токсини, збалансувати гормони, зменшити рубці і підвищити функцію репродуктивних органів.

Вона також спрямована на те, щоб допомогти жінкам відновити зв’язок зі своїм тілом, особливо з маткою, на більш глибокому рівні, що, на думку деяких, допомагає підвищити фертильність. Масаж для фертильності застосовується для лікування синдрому полікістозних яєчників (СПКЯ), ендометріозу, міоми матки, закупорки маткових труб, кіст яєчників і багатьох інших захворювань, які викликають низьку фертильність у жінок.На цей раз лікування дало два життєздатних ембріона — останню надію Лаури і ДенаНа 17 тижнів пара дізналася, що у них народяться хлопчик і дівчинка — Райан і Айві.