20-Річна Студентка Кинула Все І Взяла На Себе Виховання Сімох Дітей!Це Було Саме Відповідальне Рішення В Її Житті!

ПОЛИТИКА

Коли вам двадцять років, ви хочете якомога більше зустрічатися з друзями, веселитися, відпочивати і заводити нові знайомства. Але, на жаль, не всі можуть дозволити собі так насолоджуватися молодістю. У житті бувають випадки, коли тягар відповідальності і прийняття серйозних рішень лягає на зовсім юні плечі.

У Челябінській області живе дівчина на ім’я Христина Євтушенко, якій довелося пережити все це.
Вона втратила батьків. У сім’ї з вісьмома дітьми дівчинка була найстаршою, а молодшій дитині було всього чотири роки.Вже на похоронах матері цією сім’єю зацікавилися соціальні служби, і було прийнято рішення розподілити всіх дітей по дитячих будинках. Серце Христини обливалося кров’ю: як вони все можуть бути розлучені, що з ними буде, і де вона буде їх всіх шукати?

Подумавши трохи, дівчинка сказала, що буде опікуном для своїх братів і сестер, вона зробить все, щоб вони росли разом. На щастя, місцева влада заступилися за Христину, і служба опіки дала родині рівно півроку, щоб вони змогли довести, що можуть повноцінно жити під наглядом старшої сестри.

Христині довелося кинути коледж і почати працювати вдома, в селі. Вона повинна була піклуватися про ферму, доїти корів, збирати дітей в садок і в школу.

Поки дітей не було вдома, вона готувала, прибирала, прала і т. Д.
Через шість місяців їх знову відвідали соціальні служби. Вони змогли переконатися, що сім’я живе добре, все чисті, одягнені, нагодовані і в домі панує порядок.

Христина зуміла організовувати всіх дітей, і у кожного були свої обов’язки: один з хлопчиків повинен був годувати худобу, дівчатка допомагали на кухні, розвішували білизну, могли підмітати.

У будинку були деякі незручності, доводилося їхати до джерела за водою за кілька кілометрів. Дізнавшись про це, місцева влада провели подачу води в їх будинок, і це стало справжнім святом.

Наступний по старшинству в родині, Артем Євтушенко, поїхав вчитися в технікум в Челябінськ. Тому Христина вирішила, що поки вона доглядає за молодшими, це дозволить братові здобути освіту. Коли Артем приїжджав на вихідні, він займався «чоловічою роботою»: щось лагодив, прибивав …Держава також не полишало дітей. Христина отримує допомогу.

Сусідка каже, що іноді Христина приходить до неї поплакати, бо їй дуже важко, але потім вона витирає сльози і йде на роботу, тому що не має права здаватися. Просто вона теж хоче бути маленькою, беззахисною дівчинкою.
Звичайно, Христина хотіла б ходити на побачення і дискотеки, але для неї зараз сім’я найважливіше!