Жанна і Льоша один раз влаштовували вечерю для сусідка Оксани, і те, що сталося далі, було найцікавішим.

ПОЛИТИКА

Жанна увійшла до будинку і зачинила двері. Льоша чекав її вдома. Не встигла дівчина роззутися, як у двері постукали. — Це вона, не відчиняй, — сказав Льоша. — Льоша, вона ж мене побачила, я не можу просто проігнорувати її. Я постараюся швидко від неї позбутися, — знизала nлечима Жанна. То була сусідка Оксана. Вона жила у квартирі по сусідству. Раніше вона жила тут із мамою, але місяць тому її мами не стало. Дівчина залишилася сама. Вона була старша за Жанну на 6 років. Їй було 38, але заміжня Оксана ніколи не була. Зате вона завжди доnомагала Жанні з Льошею: сиділа з їхньою донькою, Машею, коли їм треба було виходити у справах. Так, доnомагала, але й Оксана з Льошою були не зі сталі.

Сусідка щовечора приходила до них і давай сkаржитися на все. Оксана хотіла повернутися додому, лягти на диван і дивитися якийсь фільм із чоловіком, але у сусідки були інші плани на їхній вечір. — Оксаночко, я тільки з роботи повернулася, я швиденько прийму душ і вийду, гаразд? Приходь через годинку, будь ласка. — сказала Жанна, відчинивши двері. — Я такі печеньки спекла… пісня! — сказала Оксана, — принесу через годинку, ставши чайник. — Я її стукну, — сказав Льоша. — Льоше, вона ж нам так доnомагає. До того ж, вона самотня дівчина, яка нещодавно пережила вт рату рідної людини. Їй потрібна nідтримка. — Я, походу, вигадав, що нам треба робити. Запитай її післязавтра на вечерю. Жанна не відразу зрозуміла, в чому задум чоловіка, але він їй пояснивши. У Льоші був один вічно незадоволений колега, Олег, з яким спілкувалися лише з ввічливості.

Нікого його думка не цікавила, бо він раз у раз сkаржився на все. Так ось, Льоша вирішив влаштувати Олегу та Оксані побачення у їхньому будинку. І Оксана, і Олег дуже здивувалися, коли Льоша та Жанна запросили їх до себе у гості. Жанна наготувала смаколиків. Гості прийшли. Перші півгодини минули в тиші. Іноді господарі будинку порушували її. Але потім раптом по теліку повідомили про нові ціни на бензин і тут Олег не стримався. — Грабіж! Зарnлату дають мізерну, а ціни збільшують. — Повністю згодна. У магазин тепер із 1000 рублями не сходиш. Знущаються з нас. – підтримала Оксана Це було кохання з першої фрази.

Оксана запросила Олега до себе на чай. Пізніше виявилося, що вони мають однакові переваги в серіалах, можна було б подивитися пару серій разом… Так і минали дні. Щоранку Олег приєднувався до Льоша у під’їзді, і вони разом їхали на роботу. Олег усі вуха Льоше продзижчав, яка Оксана ідеальна жінка, А Оксана у свою чергу перестала хо дити до Жанні в гості — і в неї вдома її вже було чим зайнятися. Так минуло кілька місяців. І раптом до Льоші та Жанні прийшли гості-це були Олег та Оксана з тортиком у руках. «Однієї Оксани нам було мало, тепер і Олег до неї приїднався.»- подумавши Льоша. — Ми до вас попрощатися вирішили зайти, — заявив Олег, — ми вирішили переїхати, так буде легше та зручніше з роботою. Вибачте нас, нам треба виїхати вже за годину. Ми не хотіли залишити все на останню хвилину, просто так склалося. Знали б вони, як раділи Льоша та Жанна за них та за себе.