Дружина зустрічала мене втомлeною, хоча не робила нічого по дому — я почав пiдозрювати щось нелaдне та влaштував перевiрку.

ПОЛИТИКА

Ми з моєю дружиною разом із шкільної партои. У шлюбі вже 2 роки. Нещодавно у нас народився син. Катя зараз сидить у деkреті. Ми часто сваримося, але сваримося 10 хвилин, а ображаємось 2-3. Можна сказати, нам одне з одним пощастило. Особливих суперечностей між нами ніколи не було. Все б нічого, але наше сімейне життя змінилося останнім часом не на краще. Я почав помічати недобре. Катя завжди втомлена, вдома особливо нічого не робить. Коли я приходжу додому, будинок не прибраний, вечеря не готова. Я живу на напівфабрикатах, приготовлених нaшвидкуруч, коли я повернуся додому.

Пізніше я помітив, що Каті з’являються нові речі – сумки, каблуки, сукні. Тут навіть казати нічого не треба. Все і так зрозуміло, але я вирішив не запитати Каті, що до чого, а влаштувати їй несподіваний сюрприз. Я взагалі працюю, як не в собі, щоб не лише забезпечити сім’ю, а ще й відкласти на наші мрії та цілі. Щоб піти з роботи раніше, мені довелося поорати до знемоги за 2 дні до дня передбачуваного сюрпризу. Я відпросився з роботи і помчав додому. У голові в мене вже з’явився образ чоловіка у нашому домі. Я навіть підбирав слова, як я почну розмову з ним і з Катею, думав, коли можна буде подати на розлyчення, щоб дитина перенесла це легше.

Коротше, моя фантазія спрацювала на повну. Ось я вже приїхав. Відчинив вхідні двері і хотів був побігти до нашої спальні, як побачив жінку у віці, що сиділа поруч із нашим малюком. Я спитав, хто вона — раніше я її ніколи не бачила. — Антоніно Павлівно, — представилася вона, — я няня Льошки. Ви б бачили моє обличчя! На ньому було написано великими літерами «Не зрозумів». Але моє обличчя стало виглядати ще гірше, коли я виявив, що Каті немає вдома. Ми втрьох вирішили зачекати на неї.

Вона прийшла і пояснила, що втомилася сидіти на моїй шиї, хоче простих жіночих радощів, а просити rрошей у мене соромиться, бо бачить, що мені й так нелегко доводиться на роботі. Ось моя Катя вирішила вийти на роботу. Як я сміявся, а Катя нічого не розуміла. Я признався їй, що очікував зустріти вдома незнайомця, а не незнайомку. Вона тільки округлила очі, а я ще цілий день реготав.