Подруга дружини розповіла всю правду, і Ігор відразу подав на poзлучення.

ПОЛИТИКА

Ігор приїхав додому після відрядження і був дуже стомлений. Довгі перельоти дуже втомлюють, він одразу заснув. Не минуло й кілька годин, як задзвонив телефон. Не розплющуючи очей, Ігор взяв телефон: -Ммм, — Тільки міг вимовити Ігор. -Олеся? Що ти мовчиш і нічого не розповідаєш, чи Ігор уже прийшов додому? Сподіваюся, він нічого не помітив? Я взагалі їм дивуюся, вже 7 років у шлюбі, а він мало того, що не здогадується, що ти йому зраджуєш, то ще й дітей чужих виховує. Тут Ігор різко сів у ліжку. Він помилково взяв телефон дружини Олесі, яка спала поряд. Таку страшну правду йому розповіла її найкраща подруга Ліна. -Олеся, ну ти ще не прокинулася? А… мабуть, за ніч утомилася.

Гаразд, я тобі потім зателефоную. Ліна відключила телефон, а Ігор продовжував сидіти. Невже це правда, але як так. Вони ж прекрасно жили, Олеся ні чого не потребує, будь-яка її забаганка виконується, дітей Ігор дуже любить … а тут таке. Йому потрібні були докази, може, Ліна зрозуміла, що Ігор узяв трубку і вирішила розіграти. На ранок усі зібралися на кухні, Олеся сиділа в телефоні, а двоє синів їли кашу. -Я тут подумав, треба дітям мeд огляд влаштувати, а то в них у садочку все хворіють. -Ой ну подумаєш грип, навіщо одразу в лikapню тягнутися. -Я вже записав, завтра увечері. -Ти що знущаєшся? У цей час я не можу, у мене є розпродажі. -Тоді я дітей відведу. Крім звичайного огляду, дітям зробили тест на ДHК.

Через пару днів у двері постукали. Олеся відкрила і у квартиру увійшли двоє чоловік у костюмах. Вона заявила, що Ігор подав на розлучення. Квартира була придбана ним ще до весілля, тож Олеся не може в ній жити. І взагалі їй нічого не дістається. Тільки синам, які виявилися зовсім не рідні Ігореві, чоловік залишив по дві однокімнатні квартири, які Олеся не має права продавати чи здавати в оренду. -Що за маячня! А як я житиму… та хто йому це все розповів, все ж таки було так добре! Олеся почала дзвонити Ігореві, але автовідповідач повідомив, що такого номера більше не існує. На додачу чоловіка передали від Ігоря маленький лист: -Скажи спасибі своїй подрузі Ліні за правду і дуже довгий язик.