Марина прикинулася безробітною, щоб побачити реакцію чоловіка, і не змогла повірити у те, що відбувається.

ПОЛИТИКА

Марина весела йшла додому, нарешті вона здала проект і отримала тижневу оплачувану відпустку. Тепер вона могла б зайнятися будинком та коханим чоловіком. Прийшовши додому, вона побігла на кухню, їй хотілося приготувати щось смачне до приходу чоловіка. Марина вирішила приготувати борщ, бо чоловік шалено любив суп, та й нещодавно просив дружину його приготувати. За дві години додому повернувся Максим. Чоловік здивувався, побачивши дружину вдома. – Тебе раніше відпустили? Ой як пахне. Невже ти встигла приготувати вечерю? Ти мене дивуєш, жінко моя. – сказав Максим. — Я звільнилася, як ти хотів. Тепер я створюватиму нам комфорт та затишок. Ти не радий? Зблід чогось. — Вирішила обдурити чоловіка Марина, заради жарту. — Ні, я радий. Нарешті відпочинеш. Гаразд, я потім співаємо, зараз у душ зганяю. Марині здалася така поведінка чоловіка дивнօю. Вона подумала, що Максим цього не очікував, тому він так відреагував.

Після вечері, Максим дивився на дружину здивовано. — А що тепер робитимеш? Нової роботи знайти не хочеш? Не звично ж удома сидіти. – сказав Максим. — Ні не буду. Мені й удома добре, завтра піду нові штори на кухню купувати. Треба облаштувати будинок, а ще думала про дітей. — Марина з підозрою подивилася на чоловіка. — Добре я піду спати. Потім поговоримо. Максим ліг, але заснути не міг. Він усе думав, як же він тепер житиме. Адже раніше він свої гроші витрачав лише на себе, а дружина на свою зарплату покривала кредит на машину та купувала їжу, а також оплачувала комунальні послуги. Тепер же все лягло на Максима, а він уже собі приставку надивився, дорогий годинник і машину хотілося поміняти. Вранці він поїхав на роботу, але це не завадило йому знайти кілька вакансій для дружини. Максим хотів, щоб дружина працювала та заробляла, щоб він продовжив жити за її рахунок.

Марина дзвінкам чоловіка ставилася з цікавістю, вона ніяк не могла зрозуміти, навіщо він шукає їй нову роботу. Коли вона вирішила покопатись у його ноутбуці, то для неї все стало зрозумілим. Максим шукав у пошуковій системі «Як вигнати дружини на роботу?» йди ж шукав вакансії. Потім Марина помітила закладки, де він зберігав сайти, де відзначав дорогі придбання для себе. «Зручно жити за мій рахунок, так?», — запитала Марина. Коли повернувся Максим, вона заявила, що їй потрібні гроші. -Мама зараз у скрутному становищі перебувати, я не працюю. Можеш грошей дати, у тебе вчора зарплата була. -Я тебе утримую, мати твою не має наміру утримувати. А ось зарплату я витратив, приставку собі замовив. Марина poзлютилася. Вона висловила чоловікові все те, що в ній нагромадилося за кілька днів вихідних. Жінка зібрала речі та переїхала. Марина подала на розлучення, Максим хоч і намагався повернути її, але вона не прощатиму йому.