Свекруха вимагала, щоб я переписала мою квартиру на ім’я залівки, оскільки вона зібралася заміж. Такого нaxaбства я не могла витримати

ПОЛИТИКА

Сестра мого чоловіка збиралася виходити заміж. Вона була налаштована знайти багатого чоловіка, так і зробила. Свекруха їй завжди казала: <<Ти в мене дуже гарна. Коли школу закінчиш, знайди себе заможного чоловіка і живи як хочеш>>. Я ніколи цього не розуміла. Як можна таку мету ставити дочці? А як вчитися, стати добрим професіоналом, відбутися у своїй професії? І ось, коли дійшло до весілля, свекруха мене каже: -Перепиши свою квартиру на нас. Ми потім купимо тобі краще. Справа була в тому, що я успадкувала однокімнатну квартиру від батьків, і, крім чоловіка, ніхто про це не знав. Я здаю цю квартиру та допомагаю чоловікові фінансово. І коли свекруха дізналася про квартиру, зробила мені таку пропозицію. А я думаю, може золовка з чоловіком там житимуть? Хоча ні.

Він же багатий, явно не житимуть в однушці. Чи може сама свекруха хоче переїхати туди жити? Але виявилося, що свекруха з донькою не хочуть здаватися середньостатистичними людьми в очах нареченого. В неї останнім часом з’явилися золоті прикраси, кільця, свекруха брала кілька кредитів для цього. І останнім пунктом у їхньому плані є моя квартира. Щоб здаватися заможними, треба мати власну квартиру, і байдуже, що вона однокімнатна, і там ремонт “косметичний”. — Таким чином, ми показуємо високий статус сім’ї, що ми можемо собі дозволити ходити в золоті, — твердила вона. Потім вирішила знову порушити питання квартири. — Ну що, перепишеш квартиру на нас? Ти ж розумієш, що доньці зараз потрібніша. Ми потім тобі дамо квартиру краще. Чоловік пошепотів мені на вушко: Не погоджуйся, вони нічого не повернуть.

Ми вирішили залишити її для сина, давай так і зробимо. Я і не збиралася, просто хотіла зрозуміти комусь потрібніше. – Ми цю квартиру залишили для нашого сина. Як думаєте, дитині вашого сина у майбутньому не потрібна квартира? – До цього ще треба дожити. Поки він виростить, я куплю тобі нову. А зараз донька збирається заміж. Чи не з порожніми руками ж? Ще треба показати, що статус сім’ї вищий за середній! — Для цього, дорогі мої, треба було дочку спочатку дати вищу освіту, щоб вона здобула професію, працювала, і лише після цього показувати ваш статус. Ви вже вибачте, квартиру я нікому не буду переписувати, — відповіла я. Після цього випадку моє спілкування з ними зійшло нанівець. Але золовка все ж таки вийшла заміж.