Коли дружина дізналася, що у чоловіка з’явилася кօханка, вона не влаштувала сцени, а ось таким чином повернула чоловіка додому

ПОЛИТИКА

Їй було 25, коли вона влаштувалась на роботу в туристичну фірму. Струнка, розумна, красива. Начальнику було за 40, одружений, двоє дітей. Але ці факти її не збентежили і почався 6урхливий рօман. Її все влаштовувало. І так минуло цілий рік. Їй здавалося, що тиснути на кօханця не варто: нехай краще сам прийде до висновку, що настав час розлучитися. У той же час дружина начальника ставала красивішою і красивішою. Почала доглядати себе, ходила по салонах, у результаті – помолодшала років на 20. Пристрасть між кօxaнцями почала вщухати, а дружині вдалося вмовити чоловіка, щоб той узяв її на роботу бухгалтером. Дружина начальника знала, що той крутить роман із цією молодухою, але ніяк не видавала. Теплоти між кօханцями ставало дедалі менше, і дівчина почала вже відверто влаштовувати всілякі сцени.

Одним словом – перетворилася на сварливу дружину. Якось сталося так, що у найважливіше відрядження вирушили усі троє. Молоденька поводилася дуже відверто, грубила всім підряд, що й стало останньою краплею у чаші терпіння начальника. Повернувшись із поїздки, чоловік попросив її звільнити службову квартиру, а наступного дня її викликала бухгалтер і повідомила, що фірма її більше не потребує. Що можна сказати на завершення історії? Дружина начальника — наймудріша жінка, про яку я коли-небудь чула. Вона не стала надходити як 99 відсотків усіх дружин! Не влаштовувала сцени, не замикалася у собі. Навпаки, вона повелася найкрасивішим чином, попрацювала над собою, і стала тим скарбом, від якого не відмовиться жоден поважаючий себе чоловік.