Коля кинув свою дружину і пішов до молодої кoxaнки, а незабаром дізнався, ким стала його колишня, пошкодував до cліз

ПОЛИТИКА

Жили Коля з Машею на півночі. Роботи було багато, працювалося важко. Він був звичайним інженером, а Маша дизайнером. Вона постійно щось придумувала, щось малювала. Але Коля не звертав уваги на її малюнки, він все думав, що вона просто балується, як дитина. Йшов час, і Коля став розуміти, що йому з Машею дуже нудно. Вона постійно малює, шукає натхнення, щось читає, слухає свою музику. Здавалося, що вона абсолютно спокійно може прожити і без чоловіка, і він їй теж перестав бути цікавим. А тут у Колі на роботі з’явилася нова бухгалтерка, така цікава жінка з пишними формами.

Коля пару раз повертався додому з червоною помадою на сорочці, але Маша навіть не помічала цього. Колю стало дратувати така байдужість, і він просто подав на розлучення. У цей момент Маша ніби прокинулася від сну, який тривав вічність. Вона його благала не розлучатися, повернутися і почати все заново. Але Коля був зацікавлений яскравою секретаркою, а сіра дружина Маша перестала його цікавити зовсім. Після розлучення Маша поїхала в столицю до своєї тітки. Спільні знайомі часто говорили про неї, що вона знайшла хорошу роботу, її там оцінили високо професійно. Але Колю це не хвилювало. — Нехай далі свої малюнки малює, самій-то вже під 30, а вона як дитина, — насміхався Коля.

Минув рік. Коля приїхав до столиці зі своїм другом. А він був спільним другом і з Машею. Увечері Коля з другом прогулювалися по шикарному району біля набережної. Будинки там були сучасні, з усіма зручностями. — Тут-то і живе тепер Машка, — сказав друг. — Як це тут? Багатого хахаля собі знайшла? — Ні, сама заробила. Її швидко підвищили на роботі, вона стала головним дизайнером одягу, навіть у Францію пару раз літала. Там у неї показ одягу був. Ось і будиночок купила. — А може ми до неї в гості зайдемо? — з надією запропонував Коля. -Ні. Вона говорила, що ти їй вже давно не цікавий.