Після розлу чення з дружиною вирішив замовити їжу до дому, але я навіть уявити не міг, як це змінить моє життя

ПОЛИТИКА

Я познайомився цією химерною парочкою навесні у парку. Я тоді гуляв зі своїм собакою. І зустрів їх. Ми так розмовляли, що при першій зустрічі я багато про них дізнався. Коля був упертим чоловіком, від того не хотів користуватися телефонами. А Свєта раніше дивилася днями безперервно тілик, а з появою Колі забула про його існування. Наразі вони знайшли один одного і живуть разом. Щоб ви розуміли, Коля цей фізик-ядерник, а Світлана приїхала з села, ким віна тільки не працювала, і поли мила, і посуд був. Як вони знайшли один одного, я просто, повинен був дізнатися.

Я вже на той момент з ними дружив, так що вони мене часто кликали до себе, і ось ми сиділи з Колєй на дивані, і він розповів, як все-таки він познайомився зі Свєтою. -Я тоді з дружиною розлучився, сидів один вдома, взагалі не виходив. Їжу до дому вирішив замовити, дзвоню, а там жінка на іншому кінці дроту з таким приємним голосом. Я подумав: «Боже, який ангельський голосок». Я так зробив усе, щоб розтягнути ці хвилини, дуже хотів поговорити з нею. Позамовив усе у цьому кафе, що їв і не їв ніколи. А потім таки вирішив запитати, як її звуть. А вона мені бац «особисті дані не розголошуємо». І мені привезли замовлення, ой з яким відчаєм я їв, коробку за коробку відкривав.

І на одній із них фломастером був написаний номер. Я ж фізик, своїм аналітичним розумом одразу зрозумів, треба дзвонити. І що ти думаєш? Звичайно, на тому дроті була вона. Потім вони таки наважилися на зустріч. Коля уявляв, що прийде дівчина з русявим довгим волоссям, блакитноока і невеликого зросту. Але прийшла повна протилежність, брюнетка з каре, сіроока і висока. З таким ентузіазмом Коля розповідав про свою обраницю, чоловік по голосу зрозумів, що вона його доля. Живуть уже стільки років, душі в один одному не чують. Абсолютно різні, але взагалі протилежності притягуються.