Ми залишили дитину зі свекрухою. Але після того, що вона наробила з квартирою, я попросила її більше не приїжджати до нас..

ПОЛИТИКА

Свекруха у мене жінка з характером. Щоб ви розуміли, вона не покохала мене з першого дня заміжжя. Я завжди намагалася з нею не контактувати, щоб свapօк не було. Я вийшла заміж за Альошу 8 років тому, у нас уже росте семирічний син. Ми намагаємося завжди брати його з собою у різні поїздки, тому що він із бабусею залишатися не хоче, а інших близьких родичів у нас немає. Ми з чоловіком вирішили полетіти на два тижні до Туреччини. Ми давно планували цю подорож. Цього разу ми зважили і зрозуміли, що краще синочка не брати з собою. Він, звичайно, не образився. Навіть був радий, що після нашого від’їзду зможе з друзями допізна грати.

Ми полетіли до Туреччини, а дитину залишили у свекрухи, і щоб синові було близько до школи, вирішили, що свекруха переїде до нас додому. В надії, що все пройде спокійно, ми відлетіли на відпочинок. Щодня по 10 разів дзвонила синові, тому що я дуже хвилювалася, що з бабусею він не порозуміється. Я відчувала, що щось не таке, але вони мені нічого не говорили. Відпустка закінчилася, і ми прилетіли додому. Я не могла дочекатися, коли обійму сина і побачу, що з ним усе гаразд. Свекруха нас радісно зустріла. Я навіть здивувалася, що вона за два тижні так змінилася. Вона покликала нас їсти. Але перед тим як піти на кухню, я вирішила подивитися, чи все на своїх місцях.

Краще б я цього не робила: у спальні був хаօс. Все було розкидане, деякі речі навіть не знайшла. Я була не в собі, і покликала чоловіка, щоби все йому показати. — Я не розумію, чому вона заходила до нашої спальні і чому наші речі в такому стані. — говорила зі злістю я. Я була настільки 3ла, що навіть не помітила, що в гостьовій кімнаті вона змінила наші штори без нашого дозволу. Чоловік попросив її все пояснити. — Я просто у вас робила генеральне прибирання, вирішила ваші лахміття викинути та викинула. Правильно зробила. Вони зараз на звалищі, якщо цікаво. У вашому домі був повний бардак і несмак. — гордо відповіла свекруха. Ми рօзrнівалися на неї і попросили більше не приходити до нас, якщо не вибачиться. Поки що не вибачилася.