У чоловіка з’явилася kօxaнка, і я дізналася про це. Але те, що він запропонував, стало для мене великою несподіванкою.

ПОЛИТИКА

У мого чоловіка з’явилася коханка. Але я не проводила жодних розслідувань, не стежила за ним. Та й він все грамотно приховував. Просто kօxaнка його щось не врахувала і її чоловік про все здогадався. Потім він знайшов мене через інтернет, написав і все повідомив. Увечері мого чоловіка чекала серйозна розмова. -Так це правда. Ми з Любою вже три роки разом. Але я полюбив її, ти зрозумій, просто так сталося. -Як ти міг … у нас з тобою дитина, а як же наш син? -Він уже дорослий. У Люби теж діти, двоє дівчаток. Я не могла говорити з чоловіком, у мене всередині все стискалося, було нестерпно боляче.

Мені було cтpa_աно, бо я так намагалася бути ідеальною матір’ю та дружиною. Я у своєму житті тільки сім’єю живу, мені більше нічого не треба. І тут моя сім’я валиться, моя кохана людина просто йде від мене. Наш син у цей час вступав до університету, складав іспити. Ми вирішили одразу йому не говорити про таке рішення: нехай спочатку вступить спокійно, потім уже скажемо. Та й донькам Люби вирішили пізніше повідомити, що мама знайшла прекрасного принца. Довелося, знаючи всю правду, жити із чоловіком цей жахливий місяць. Але, на мій подив, у нас відносини за місяць стали тіснішими і теплішими.

Ми стали розуміти один одного, нам стало так легко і весело, як раніше. Коли син вступив, то довелося сказати всю правду, бо чекати не було чого; і тут чоловік мені видає: -А що, якщо я житиму на дві сім’ї? Просто мені і з тобою добре, і з Любою. Я не можу без вас обох. Адже вона моє нове життя, а ти – велика частина мого життя. Мені було приємно чути, що він не може без мене. Але, з іншого боку, так нудно від того, що він все одно знаходить місце для цієї Люби. Я прогнала його, як важко мені не було. Але я впевнена, що він повернеться, бо не витримає побуту з Любою та двома доньками!