«Якщо тобі здається, що ти – добувач, а я просто сиджу вдома, тоді можеш їхати до своєї мами». Ось що сказав чоловік після цих моїх слів

ПОЛИТИКА

Якщо ти сучасний чоловік, то напевно ти нормально заробляєш, після роботи приходиш додому і все… Як тільки ти приходиш додому, відразу повинен поїсти смачну вечерю, а потім дивитися телевізор. Чому тобі здається, що в будинку працюєш ти один? Дружина ж твоя працює так само, як і ти. Втомлюється стільки ж, скільки і ти. Коли ти приходиш додому, і там немає готової вечері, чому не хочеш встати і приготувати її сам? Дружина ж поки на роботі, ти не знаєш, що у неї майже немає вихідних? Їй, може, теж приємно буде приходити додому і є смачна вечеря, яку готувала для неї кохана людина.

Ти обра жаєшся на дружину, коли на двадцять третє лютого вона дарує тобі шкарпетки або піну для гоління. Тоді ти не ставиш собі питання, а що ж ти дарував їй на восьме березня? Може і не пам’ятаєш, але, швидше за все, нічого. Справжній мужик не повинен прибиратися вдома-ось, як ти думаєш. А ще, ти думаєш, що в прибиранні немає нічого складного. Варто один раз пробігтися по квартирі, і все. Все сяє. Дружина зробить, не nроблема. Якщо узагальню, то ти не витрачаєш свої зароблені потом і kров’ю гроші на дружину.

Взагалі, від слова зовсім, не допомагаєш дружині у домашніх справах. Готувати, звичайно ж, тобі не хочеться. Так навіщо ти потрібен їй? Вона ж сама добре заробляє. Тебе не буде вдома — та одні плюси. Готувати буде для себе, коли і що їй захочеться. У будинку зробить прибирання, коли вирішить, що потрібно. Можеш зібрати свої речі і валити назад в квартиру твоєї матері. Вона ж таким тебе виростила. Ось і йди до неї. І готувати буде для тебе, і прати, і прасувати. З дружини твоєї вистачить!