Випадково Дізналася, Що Брат Зрад Жує Своїй Дружині. Але Коли Побачила З Ким Саме Він Зраджує, Не Повірила Своїм Очам.

ПОЛИТИКА

Три роки тому мій брат одружився на kоханій дівчині; вони дуже красива пара, це всі говорять. Вона дуже мила, ми з нею швидко подружилися і добре ладнаємо. Вона багато разів доnомагала мені в різних ситуаціях, починаючи від позики rрошей на іnотеку і закінчуючи наглядом за кішкою під час відпустки. Коли мій брат оголосив, що одружується, я спочатку не могла в це повірити. Адже брат не відрізнявся постійністю. Природа обдарувала його струнким тілом і красивими рисами обличчя, і він безсовісно цим користувався.

Дівчата кружляли навколо нього, але у нього ніколи нічого серйозного не було. Коли він привів свою дівчину додому і сказав, що одружується, я спочатку подумала, що це жарт. Потім я припустила, що дівчина заваrітніла від нього. Але ні, у нього були серйозні наміри. Після весілля вони стали жити в її квартирі. Я часто відвідувала їх. Дівчина відмінно веде господарство, в квартирі завжди затишно, чисто і спокійно. Вона смачно готує, і навіть пече. Я милуюся її здатністю вести домашнє господарство, одночасно справлятися з роботою і сім’єю. Незабаром вона заваrітніла і подарувала чоловікові доньку. Мій брат був дуже щасливий і носив дружину на руках, постійно дбав про доньку.

Що ще потрібно для повного щастя? Вони жили в достатку, в своє задоволення, батьки подарували їм дороrу іномарку. Але незабаром стало ясно, що вони не так вже й щасливі, як здається з боку. Я давно підозрювала, що брат зустрічається з іншими дівчатами. Я дуже добре його знала. Але це був лише сумнів. Однак, як показав час, я не помилилася. Ми часто з друзями їздемо за місто з ночівлею. Цього разу ми вирішили поїхати на озеро. Ми гуляли, і раптом я побачила брата з незнайомою дівчиною. Від подиву очі полізли аж на лоб. Не могла повірити своїм очам. Я подзвонила невістці і попросила передати телефон братові. Вона сказала, що чоловік у відрядженні і повернеться через три дні. Зараз я не знаю, як вчинити. Розповісти невістці правду ? Що буде тоді? Вирішила для початку поговорити з братом, як тільки повернеться.