Коли ми з чоловіком відправили дітей до села до бабусі та дідуся, ми й подумати не могли, що цей їхній відпочинок так дорого нам обійдеться

ПОЛИТИКА

Я і мій чоловік живемо в місті, як і його батьки. Мої ж рідні живуть у сусідній сільській області. У нас двоє дітей. Одному з них 5, а другому – 7 років.Вирішили на один місяць відправити дітей до мами до села. Мої батьки дуже хотіли побути зі своїми онуками. На травневі свята ми відвезли дітей до них у гості. І ми там залишилися на чотири дні. Ми з чоловіком допомогли нашим по дому та по господарству. Потім ми поїхали назад до себе. Було так незвично без дітей, але мама мене заспокоїла, сказавши, що все буде гаразд. Ми залишили батькам все необхідне і щодня телефонували. Як і всі діти, наші були дуже nримхливими, особливо в їжі. Я сказала мамі, щоб вона не надто балувала дітей. За кілька днів мама зателефонувала і попросила ще rрошей.

Виявилося, що вони були в райцентрі і купили обом дорогі костюми. Діти можуть носити їх у дитячому садку, а потім і в школі. Даремно витратилися, адже діти ж швидко ростуть. Але гроші, звичайно, відправили. Така ситуація повторилася не раз. Їм потрібні були гроші на атракціони, на телефон дідуся, на самокат, на ліkи, плюс — вітаміни і платна kлініку. Чоловік постійно обу рювався, тому що ми заробляємо не так багато і не можемо оплатити всі розваги за такий короткий час. Чоловік сказав, що за таку суму ми змогли б відпочити всією сім’єю на якомусь курорті цілий місяць. І через це ми посва рилися з чоловіком. Я розлю тилася, і нагадала йому, що його батьки хоч і живуть поруч у місті, але зовсім не цікавляться своїми онуками, і рідко відвідують нас.

Лише рази два його мати залишалася з дітьми, а в моїх батьків вони були місяць. Чоловік сказав, що коли його батьки приїжджають, то привозять багато гостинців та подарунків. Мої батьки зробили набагато більше: вони допомогли нам з ремонтом. Це була наша перша така сварkа. До цього ми так не лаялися. Ми дорікали одне одному у всьому. Після довгих розглядів ми таки помирилися. Цими вихідними ми забрали дітей додому. Батько і мати втирали сльо зи, цілували онуків, ніяк не могли розлучитися з ними. Діти також nлакали. Їм дуже сподобалося у дідуся з бабусею у селі. Адже було так весело та здорово. Діти хотіли ще залишитися, і навіть приїхати на наступне літо. Але літні канікули в селі нам уже обійшлися надто дорого.