Коли чоловік відмовився платити моїй мамі за свої послуги, то я вже не витримала. А остання його витівка стала останньою краплею

ПОЛИТИКА

Я вийшла заміж рік тому, але пишного весілля ми не робили. У мого чоловіка є дитина від першого шлюбу, яка живе з нами, хлопчику 9 років. Я з ним швидко порозумілася, але все ж таки мені хотілося рано чи пізно завести свого. Вийшло так, що я та чоловік багато працюємо практично весь день. А моя мама вийшла на пенсію, вона в минулому вчитель початкових класів. Вона могла б жити на гроші від репетиторства, але ми попросили її дивитися за сином. Стали платити їй за це, але менше, ніж за няньку. Так моя мати стала для хлопчика другим батьком. Вона йому готувала, робила уроки, водила хлопчика до школи, гуртки, лікарні.

Вона проводила з ним більше часу, ніж ми з чоловіком. Спочатку все йшло добре. Але потім у чоловіка на роботі перестали видавати премії, він став отримувати навіть менше за мене. І тут він завів зі мною розмову про те, щоб перестати платити гроші за дитину моїй мамі. Все одно вона йому бабуся, а якось неправильно виходить. І тут я просто не витримала та влаштувала йому скандал. Мало того, що це чужа для мене та моєї мами дитина, так ще вона повинна витрачати на нього свій час. Хоча моя мама може зайнятися репетиторством і отримувати набагато більше.

Так вона замінює йому батьків тим, що цілий день порається з ним. Так ще й мій чоловік проти того, щоб я сама ще одну дитину народила, бо це буде дуже дорого. Але в мене зарплата вдвічі більша, ніж у нього. Для мене це було б вигідно. Я просто зрозуміла, що зв’язалася зі скупим чоловіком, якого, крім себе, більше нічого не цікавить. Після цієї розмови я всерйоз почала замислюватися про розлучення. Мамі я поки що нічого не сказала. Зате попросила її на якийсь час поки не приходити і не сидіти з хлопчиком. Нехай тепер чоловік сам шукає собі нову няню, якщо моя мама йому не підходить.