Мачуха Довго Не Згадувала Про Вову, Але Одного Разу Вступивши За Поріг Його Будинку, Вона Багато Чого Усвідомила

ПОЛИТИКА

Мати маленького Вови померла, коли він ще був дуже маленьким. Він не пам’ятав її зовнішності, але завжди пам’ятав ту теплоту і любов, яку отримував від неї. Незабаром після відходу дружини, батько Вови знову одружився. Цю жінку звали Тетяна, і вона добре ставилася до хлопчика. Саме через це хороше ставлення мачухи до пасинка ніхто з оточуючих не став звинувачувати батька Вови за те, що він привів додому жінку, коли і року не минуло після смерті дружини. Незабаром Тетяна сама заваrітніла двійнею, і з того моменту її ставлення до Вови змінилося. Він став діяти на її нерви, і вона шукала причини, щоб зриватися на ньому. Вова це все відчував, але був не в силах поміняти щось.

Після народ ження двійнят Вова взагалі переставав існувати для Тані. Через кілька років Вова закінчив школу із золотою медаллю і вступив до університету. Він навчався на юриста і заодно підробляв, щоб не залежати від допомоги рідних. Він був розумний і в усьому розбирався. Любов свою теж знайшов завдяки своїм умілим рукам. Одного разу він по дорозі додому зустрів дівчину, яка стояла перед своєю зламаною машиною і не знала, як з нею впоратися. Вова підійшов, допоміг з машиною і зрозумів, що дівчина виглядає досить забезпеченою і не став знайомитися. Однак дівчині він відразу сподобався, і вона на наступний день запросила його на обід в знак своєї подяки.

Після цього вони стали зустрічатися, і Вова влаштувався працювати на хорошій посаді у батька цієї дівчини. Незабаром вони одружилися і влаштували своє життя найкращим чином, могли дозволити собі робити все, що захочеться. За весь цей час Вова доnомагав батькові rрошима. Однак, нещодавно зателефонувала мачуха і повідомила, що батько в ліkарні і йому потрібна доnомога. Вова відразу поїхав і вирішив всі фі нансові питання і зробив все, що від нього вимагалося. Мачуха стала проситися в гості до Вови, і коли вона побачила, в яких умовах живуть молодята, то просто обімліла. З цього моменту вона стала частіше приходити і розповідати про проблеми своєї дочки. В останній свій прихід вона взагалі на хабно стала просити дуже велику суму у Вови. Він остаточно роз лютився і не дав ні коnійки. Коли він потребував материнської любові і підтримки, Таня його просто ігнорувала; так нехай і тепер тримається якнайдалі