Свекруха влаштувала для мене хитру пастку, а я, як дурепа, попалася, але найцікавіше було ще попереду

ПОЛИТИКА

Ми з чоловіком після одруження жили окремо від батьків. Зараз у нас ремонт. Потрібно було змінювати абсолютно все, тому перебувати там неможливо. Моя мама пропонувала побути у них, однак там затісно. У свекрухи великий будинок, ми вирішили, що так буде зручніше. До цього ми завжди були в добрих стосунках. А тут вона почала хвалитися всім, одночасно принижуючи мене. Наприклад, могла приготувати обід і сказати синові: «Відчуваєш цет смак? Ніхто не зможе приготувати краще мене, так?». Таке відбувалося постійно. Дістане постільну білизну і додасть, що такий прекрасний запах — її власний секрет. Син казав, що секрет полягає в звичайному кондиціонері, а вона зли лася.

Олена Анатоліївна була запрошена на бенкет. Вона не хотіла йти одна і покликала мене з собою. А у мене якраз було нове плаття. Все було дуже гарно і культурно. Великий зал, різні смаколики на столі, програма була веселою. У якийсь момент заграла повільна музика. До мене підійшов чоловік і запросив на танець. Я подивилася на свекруху, вона кивнула, щоб я погодилася. Ми спокійно танцювали, без яких-небудь зайвих рухів і натяків. Коли прийшли додому, ділилися приємними враженнями. Я зайшла в душ, пізніше мене чекав сюрприз. Чоловік був настільки злий, що у нього буквально йшов пар з вух.

Кричав на мене за те, що я фліртувала з кимось, незважаючи на присутність матері. Я не розуміла, що відбувається. Мене ніхто не хотів слухати. А свекруха сказала, що своєю згодою вона хотіла перевірити мою порядність. Олена Анатоліївна ще і зробила фотографії, які зараз переглядав мій чоловік. Мені було дуже обра зливо, адже я нічого поrаного їй не зробила. Після цього дня я більше нікому не довіряю і частенько брешу. Якщо свекруха приготує вечерю, я буду хвалити її весь вечір. А вона дивиться на мене і не вірить своїм вухам. Залишилося всього три місяці, ми повернемося до себе, і я забуду все це…