Десять років тому я одружився з повагою Тільки зараз я зрозумів, що це було поrаною ідеєю.

ПОЛИТИКА

Я одружений на своїй дружині вже 10 років. Оскільки я походив з заможної і розумної сім’ї, то і дружину вибирав відпо відну. Я не міг прийняти якусь голодранку. Я люблю добре відпочивати і відвідувати розкішні курорти. Кожні вихідні ми ходимо з друзями в різні ресторани. Якщо чесно, я ще не хотів одружуватися, але батьки змусили. Зараз мені тридцять років. Я одружився на чудовій приятельці, не замислюючись про це. Ми завжди добре ладнали. Вона давно мала до мене ніжні почуття. Відбулося прекрасне весілля, за яким послідував медовий місяць. У нас не було фінансових про блем. Після весілля Рита переїхала до мене, а свою квартиру передала маклеру для здачі в оренду.

Ми розуміли і підтримували один одного. Враховуючи багатство її родини, вона була скромною і стриманою. Я одружився на ній з поваги, а тепер можу заявити, що не люблю Риту. Її мати пішла з життя через півтора року після нашого шлюбу. Саме тоді я вперше побачив спалахи її темпераменту. З тих пір наш будинок позбавлений миру і спокою. У мене не було бажання повертатися додому, розуміння зникло. Я вибрав дружину навмання і тепер маю справу з наслідками.

Мої приятелі в той час вважали, що це поrана ідея. Але я не міг дозволити батькам знайти мені дружину… Я б хотів зробити це сам. Мій друг іноді обговорює сімейні питання. У нього троє хлопчиків і прекрасна дружина. Вони добре ладнають в шлюбі, тому що пройшли довгий шлях разом до весілля. А як щодо мене? Я до сих пір розплачуюся за свою дурість. Кожен день наповнений сварkами. Мої нерви не витримують. Не знаю, як довго я зможу підтримувати такий темп. Я хочу звернутися за допомогою до психолога; можливо, він допоможе знайти спільну мову між двома абсолютно чужими людьми.