Мій хлопець мені набрид, і я без праці розлу чилася з ним. Півроку по тому я знову зустріла його, і зрозуміла якою дурною я була.

ПОЛИТИКА

Я вчинила так нерозумно, зараз буду шкодувати про це все життя.Справа в тому, що рік тому я познайомилася з одним хлопцем, він був звичайнісінькою людиною, нічого примітного або особливого. Він красиво доглядав за мною, намагався робити мені сюрпризи, здивувати мене або розсмішити, він був справжньою опорою і підтримкою для мене. Але, мабуть, я до нього ставилася не з повною серйозністю.

Я дивилася на ці відносини, як на чергові, хоча хлопець мені і подобався, але особливих почуттів не викликав. А він був без розуму від мене, прямо схиблений на мені, навіть планував наше з ним майбутнє у вигляді сім’ї. Але так вийшло, що мені він набрид. Я хотіла знайти щось новеньке, так що без праці розлу чилася з ним. Я абсолютно не переживала з цього приводу, продовжувала безтурботно гуляти і веселитися.

А ось хлопець сильно переживав, став багато працювати, щоб rоре його не поглинуло. Минуло всього півроку, і ось я зустрічаю мого колишнього … він так змінився. Став просто красенем, зараз дуже добре заробляє, у нього свій бізнес, він досить-таки впливова людина. І тут я зрозуміла, що втратила щось важливе у своєму житті. Мені так прикро, адже цей красень міг би бути моїм. Але колишній дивно зі мною спілкується. Таке відчуття, що я для нього звичайна хороша знайома або, може, він спеціально робить вигляд, що я для нього більше нічого не значу. Я хочу влаштувати нам зустріч наодинці і постаратися повернути відносини, хоча він вже ясно дав зрозуміти, що між нами нічого більше не буде. Однак, спроба не тортури.