Сестра зі своїм чоловіком хоче забрати мою квартиру, і навіть без краплі сорому прикинулася ваrітною заради цього

ПОЛИТИКА

Я купила собі нову квартиру, ми з чоловіком довго збирали на неї. Вона простора, трикімнатна, тепер вже можна спокійно задуматися над дитиною. Тільки зробили весь ремонт, зараз стали перевозити наші речі, і так не терпиться зробити новосілля. Тільки от всі враження від покупки зіпсувала моя сестра. Вона зі своїм чоловіком туляться в маленькій кімнатці в комуналці. Самі вибрали таке життя, сестрі працювати не хочеться, а її чоловік звичайний вантажник. При чому мій чоловік пропонував йому роботу з високою зарплатою, але той відмовився. Сестра подзвонила мені, привітала з покупкою квартири, а потім стала розповідати про своє важке життя і про докучливих сусідів.

Підсумком своєї розповіді вона зробила своє рішення, раз я переїжджаю, то в мою стару квартиру може оселитися вона зі своїм чоловіком. Тільки от сестра не врахувала, що я стару квартиру збиралася здавати в оренду, тому що нам з чоловіком потрібно ще розраховуватися за кредит для ремонту. Я відмовила сестрі в такій благодійності. Тоді ввечері подзвонив її чоловік і слізно став умовляти мене впустити їх в свою квартиру. Я не розумію такого цирку. Адже вам пропонували нормальну роботу, щоб ви самі собі заробили на квартиру, а не клянчили у інших і тиснули на жалість.

Але ж ледаче подружжя саме відмовилося, а зараз в мені жалість намагаються викликати. Батьки, до речі, на моєму боці. Точніше вони відкрито не висловлюють свою позицію, тому що ми обидві їх дочки. Але вони ніяк не суперечать мені і не підтримують сестру. Всі подруги теж за мене. Всі навколо розуміють дурість цієї ситуації, всі, крім сестри і її чоловіка. А нещодавно знову зателефонував чоловік сестри і повідомив, що здається сестра ваrітна. Так якщо здається, то нехай роблять УЗД. Але УЗД нічого не показало: виходить, вони вже обманювати мене стали, аби квартиру отримати. Впали нижче нікуди.