Я Відчула Чужі Духи На Своїй Подушці..

ПОЛИТИКА

Моя робота прямо-таки була створена для мене. Я фахівець в сфері парфумерії. Раніше я створювала парфуми з ефірних масел, а зараз займаюся просуванням нашого вітчизняного виробника, підбираю жінкам по всьому світу відповідні аромати, часто пропадаю у відрядженнях. Дивилися фільм парфюмер? Так ось, у мене з цим героєм багато спільного: я б теж з радістю прикокошила свого ненаглядного, не будь заборони за законом і поняття rріхів. Справа в тому, що я дуже чітко виловлюю навіть найслабші нотки різних ароматів в повітрі. Одного разу я повернулася з тривалого відрядження завчасно.

Взагалі, я домосід і тому, дізнавшись, що у мене є шанс повернутися додому раніше всієї компанії, я відразу ж ним скористалася. Я повернулася сюрпризом, пізньої ночі. Відкривши двері, мене відразу окотило запахом вина, і тут я вже насторожилася. Коли чоловіки збираються, вони вважають за краще алkоголь міцніше. Запах вина натякав на щось інше. Я була втомленою, роздяглася і лягла в ліжечко, придбавши чоловіка зі спини, і тут я помітила на своїй і його подушці аромат відомих жіночих парфумів. Цими духами ні я, ні мої подружки не користуємося. Їх вважають за краще дівчата молодше. Потім, вже підозрюючи в чому справа, я пройшла на кухню, відкрила шафку зі сміттєвим відром – вона була порожньою – чоловік виніс сміття, а кватирку на кухні залишив відкритою, щоб провітрити квартиру.

Я не стала чекати ранку, розбудила його з криками.., а він швиденько забіг у ванну, вмився, напевно, змив докази втоми від безсонної ночі, і давай гнати на мене: — Що ти всю квартиру винюхуєш? Слідопит ти чортів! До мене вчора друг зі своєю дівчиною зайшов. Ми випили віскі, а вона – вина. — А чому тоді подушки пахнуть жіночими духами? — запитала я, не вірячи жодному його слову. — Та тому що їй стало nогано від кількості випитого, і вона прилягла на годинку, поки ми з другом базікали про подальші плани по роботі. Ти так скоро нюх втратиш! Я ж знаю, що дамочка з тими духами точно не стала б радувати себе дешевим вином до нудоти. До того ж, я віскі не відчула, отже, чоловік теж пив вино. Загалом, все, що чоловік лив мені в вуха – помилкова брехня, нічого більше. Я хотіла б запитати у вас, може, я перетворююся в параноїка? У своєму нюху я впевнена на всі 100, але невже чоловік міг так на хабно мені брехати?! І що ви мені порадите робити в цій ситуації?